Cybex Excellence Gym
Πάφος
 • Ομήρου 2, 8020
 • Πάφος
 • 26941202, 99050872, 99440952
 • Ώρες λειτουργίας:
 • Καθημερινά: 07.30 - 22.00

  Σαββάτο: 08.00 - 14.00

  Κυριακή: Κλειστά


ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ
avatar Μαρία
Παπαγρηγορίου

Τελειόφοιτη GR.A.F.T.S Κύπρου και διπλωματούχος Body Pump, Body Combat, Power Bar, Aerobic, Step Aerobic, Fitboxe, Spinning, Kick box Aerobic and Freestyle Choreography
ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ

Cybex Excellence Gym

Θα ήθελα να σας καλωσορίσω και να σας ενημερώσω ότι το Cybex Gym στην Πάφο με την πολύχρονη πείρα του και την εμπιστοσύνη που του δείξατε εσείς τόσα χρόνια συνεχίζει να είναι κοντά σας πλήρως ανακαινισμένο, προσφέροντας σας όλων τον ειδών μέσα εκγύμνασης από τα μέχρι σήμερα γνωστά σε εσάς προγράμματα Body Pump, Body Combat, Power Bar, Aerobic, Step Aerobic, Fitboxe, Spinning, Kick box Aerobic, Yoga, Pilates, Zumba, TRX, Thaiboxing κ.ά.

Θα βρείτε επίσης τα υπερσύχρονα όργανα γυμναστικής CYBEX όπως και επίσης τα ηλεκτρονικά μηχανήματα της PRECOR (διαδρόμους, ελλειπτικά και ποδήλατα) αμερικάνικης προέλευσης.

Στο χώρο μας εργάζονται πτυχιούχοι και επαγγελματίες γυμναστές με πείρα, έτοιμοι να αντεπεξέλθουν στις δικές σας απαιτήσεις και ανάγκες.

Σας προσφέρουμε, επίσης, χαλαρωτικές στιγμές στη sauna, το τζακούζι, καθώς και μασάζ από επαγγελματία masseur.

Γνωρίζοντας επίσης τις οικονομικές δυσκολίες προσαρμόσαμε τις τιμές μας προσφέροντας διάφορα πακέτα προσιτά για όλο το κοινωνικό σύνολο.

Cardio Facility

Συντομογραφία του όρου cardiovascular, ο οποίος αναφέρεται στην καρδιά. Είναι η μορφή άσκησης στην οποία ο αθλούμενος ανεβάζει τους καρδιακούς του παλμούς. Χρησιμοποιείται επίσης ο όρος αερόβια άσκηση μέσα από άσκηση σε ποδήλατο, διάδρομο, ελλειπτικό μηχάνημα και μέσα από τα διάφορα ομαδικά προγράμματα στα γυμναστήρια. Η αερόβια άσκηση βοηθά στην ενδυνάμωση της καρδιάς, στην ενδυνάμωση των πνευμόνων και στην αύξηση της χωρητικότητας τους, αυξάνει τον μεταβολισμά, τη θερμιδική καύση και την απώλεια βάρους. Βοηθά, επίσης, στην καταπολέμηση του άγχους, στην αύξηση της ενέργειας και σε καλύτερο ύπνο.

Strength Machines

Όρος που αναφέρεται στα μηχανήματα ενδυνάμωσης που συναντάμε στα γυμναστήρια, στα οποία ο αθλούμενος με την κατάλληλη χρήση τους απομονώνει διάφορες μυϊκές ομάδες και περιορίζει το ρίσκο τραυματισμού, αφού το μηχάνημα κατευθύνει την κίνηση. Είναι ιδανικό για αρχάριους αθλούμενους στην ομαλή και σωστή ένταξη τους στο γυμναστήριο.

Free Weights

Όρος που αναφέρεται στην άσκηση με ελεύθερα βάρη. Χρησιμοποιείται από προχωρημένους αθλούμενους με αλτήρες και μπάρες, καθώς προσφέρει μεγαλύτερο εύρος κίνησης κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Functional Training Facility

Γνωστή και ως λειτουργική προπόνηση. Με αυτόν τον όρο περιγράφουμε την προπόνηση στην οποία ο αθλούμενος χρησιμοποιεί το σώμα του ως μηχάνημα εκγύμνασης, δυναμώνοντας παράλληλα τον κορμό, το άνω και κάτω μέρος του σώματος με ασκήσεις που πολλές φορές μιμούνται κινήσεις της καθημερινότητας μας, με πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό, καλύπτωντας όλες τις παραμέτρους του FITNESS!

Circuit Training Facility

Η κυκλική προπόνηση. Περιλαμβάνει ασκήσεις αντίστασης και αερόβιας άσκησης μέσα σ’ ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης, όπου ο αθλούμενος μετά το τέλος κάθε άσκησης προχωρά στην επόμενη με ένα πολύ μικρό διάλλειμα μεταξύ των δύο ασκήσεων.

TRX Training Gym Floor

Εργαλείο προπόνησης που δημιουργήθηκε από Αμερικανούς πεζοναύτες και εξαπλώθηκε ραγδαία στον απλό, καθημερινό αθλούμενο και αποτελεί, πλέον, ένα σημαντικό στοιχείο της λειτουργικής προπόνησης (βλ. Functional Training). Οι ιμάντες προσφέρουν τη δυνατότητα εκγύμνασης όλου του σώματος, για το χτίσιμο δυνατού κορμού και την αύξηση της μυϊκής αντοχής. Χρησιμοποιούνται τόσο από καθημερινούς αθλούμενος, όσο και από αθλητές, με την ένταση να αυξάνεται ανάλογα με το επίπεδο τους.

Power Plate

Πλατφόρμα δόνησης επάνω στην οποία στέκεται ο αθλούμενος και εκετελεί σειρές ασκήσεων για ενδυνάμωση του κορμού και ολόκληρου του σώματος. Χρησιμοποιείται σε πολλά γυμναστήρια και Personal Studios.

Pilates Cool Kit

Μέθοδος προπόνησης που δημιουργήθηκε από τον Joseph Pilates στις αρχές του 20ου αιώνα. Μέσα από αυτή την προπόνηση, ο αθλούμενος βελτιώνει την ευλιγισία και την ισορροπία του, ενδυναμώνει τον κορμό (μυϊκή συναρμογή) και ολόκληρο το σώμα του. Υπάρχουν επίπεδα αρχαρίων και προχωρημένων, με την ένταση του μαθήματος να ορίζεται από την προσαρμοστικότητα και την πρόοδο του πελάτη.

Σάουνα

Η χρήση της σάουνας είναι ένας πολύς καλός παράγοντας αποκατάστασης των μυών μετά από δυνατές προπονήσεις. Η αποθεραπεία του ασκούμενου και ειδικότερα η μυϊκή του αποκατάσταση είναι εξίσου σημαντική με την προπόνησή του. Χαλαρώστε χρησιμοποιόντας την σάουνα που σας προσφέρει το Health Club μας.

Τζακούζι

Χαλαρώστε μετά από μια έντονη μέρα στην δουλειά ή μετά από ένα έντονο workout χρησιμοποιώντας το jacuzzi μας.

Μασάζ

Είτε πρόκειτε για χαλαρωτικό, αθλητικό, ή θεραπευτικό μασάζ, αφεθείτε στους ειδικά εκπαιδευμένους maser  του Health Club μας.

Διατροφολόγος

Επισκεφτείτε τον διατροφολόγο του Health Club μας, για εξειδικευμένες και εξατομικευμένες συμβουλές. Γιατί η σωστή και η ισοροπημένη διατροφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην υγείας σας.

Στεγνωτήρας μαλλιών

Χρησιμοποιήστε τα πιστολάκια μαλλίων που σας παρέχει το Health Club μας.

Μπάνια και Ντουζ

Πεντακάθαρα και υπερσύγχρονα μπάνια και ντουζ για τους πελάτες του Health Club μας.

Καφετέρια

Χαλαρώστε στην καφετέρια μας, παίρνοντας ένα καφέ, ένα φρέσκο χυμό ή ένα snack πριν, κατά την διάρκεια ή και μετά την γυμναστική σας.

Συμπληρώματα διατροφής

Προμηθευτείτε εξειδικεύμενα και επιλεγμένα συμπληρώματα διατροφής σε ειδικές τιμές.

Προσωπικό πρόγραμμα εκγύμνασης

Είτε είστε αρχάριος, είτε προχωρημένος, το έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να σας ετοιμάσει προσωπικό πρόγραμμα εκγύμνασης ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Λιπομέτρηση

Το σωματικό λίπος έχει άμεση επίδραση στην υγεία του ανθρώπου και η σωστή εκτίμηση του μπορεί να βοηθήσει σε πολλούς τομείς. Η λιπομέτρηση είναι η διαδικασία με την οποία μετράμε το ποσοστό λίπους στο σώμα την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. To Health Club μας διαθέτει τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία για μια σωστή λιπομέτρηση.

Μέτρηση σύστασης σώματος

Η μέτρηση σύστασης σώματος είναι πολύ σημαντική για να γνωρίζουμε σε τι ποσοστό επί του βάρους συμμετέχει το λίπος και σε τι ποσοστό η μυϊκή μας μάζα και τα υγρά καθώς και σε ποια σημεία του σώματός μας συσσωρεύεται περισσότερο λίπος. To Health Club μας διαθέτει τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία για μια σωστή μέτρηση σύστασης σώματος.

Προσωπική επίβλεψη και καθοδήγηση

Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των Personal Trainers που συνεργάζονται με το Health Club μας, για μια εκπληκτική εμπειρία άθλησης.

Επιλέξτε την συνδρομή που σας ταιριάζει:
1 Χρόνος
 • Πρόσβαση σε όλους τους χώρους και υπηρεσίες του γυμναστηρίου
 • Ετοιμασία προσωπικού πρόγραμματος εκγύμνασης
 • Επίβλεψη και καθοδήγηση από επαγγελματίες γυμναστές
€450
τιμή πακέτου
ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ
6 Μήνες
ΔΩΡΕΑΝ ακόμη ένας μήνας επιπλέον!
 • Πρόσβαση σε όλους τους χώρους και υπηρεσίες του γυμναστηρίου
 • Ετοιμασία προσωπικού πρόγραμματος εκγύμνασης
 • Επίβλεψη και καθοδήγηση από επαγγελματίες γυμναστές
€260
τιμή πακέτου
ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ
3 Μήνες
 • Πρόσβαση σε όλους τους χώρους και υπηρεσίες του γυμναστηρίου
 • Ετοιμασία προσωπικού πρόγραμματος εκγύμνασης
 • Επίβλεψη και καθοδήγηση από επαγγελματίες γυμναστές
€140
τιμή πακέτου
ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ
1 Μήνας
 • Πρόσβαση σε όλους τους χώρους και υπηρεσίες του γυμναστηρίου
 • Ετοιμασία προσωπικού πρόγραμματος εκγύμνασης
 • Επίβλεψη και καθοδήγηση από επαγγελματίες γυμναστές
€55
τιμή πακέτου
ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι η εγγραφή στο γυμναστήριο μας κοστίζει €5, ενώ έαν δεν ενδιαφέρεστε για κάποια από τις παραπάνω συνδρομές, το ημερήσιο κόστος επίσκεψης είναι €10.

 

TRX Training

Το TRX είναι το εργαλείο προπόνησης που δημιουργήθηκε από Αμερικάνους πεζοναύτες και εξαπλώθηκε ραγδαία στον απλό καθημερινό αθλούμενο και αποτελεί ένα σημαντικό στοιχειό της λειτουργικής προπόνησης. Οι ιμάντες αυτοί δίνουν την δυνατότητα εκγύμνασης όλου του σώματος, χτίσιμο δυνατού κορμού, αύξησης μυικής αντοχής. Μπορούν να γυμναστούν αθλητές καθώς και καθημερινοί αθλούμενοι ανάλογα με το επίπεδο τους.

Circuit Training

O ορός που χρησιμοποιείται στα ελληνικά είναι κυκλική προπόνηση, χρησιμοποιώντας ασκήσεις αντίστασης και αερόβιας άσκησης μέσα σε ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης. Ο αθλούμενος μετά το τέλος της κάθε άσκησης προχωρά στην επόμενη με ένα μικρο διάλειμμα μεταξύ των διαφόρων σταθμών.

BodyPump

Ένας πολύ γρήγορος τρόπος για να διαμορφώσετε το σώμα σας και να κάψετε λίπος. Αποτελεί πρόγραμμα εκγύμνασης για σύσφιξη χρησιμοποιώντας βάρη και είναι σχεδιασμένο για όσους θέλουν να προσθέσουν σωματική δύναμη στην αεροβική τους εκγύμναση. Η απλότητα της συγκεκριμένης εκγύμνασης κάνει το BODYPUMP ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για την ανάπτυξη δύναμης και αυτοπεποίθησης. Ο συνδυασμός μοντέρνων τραγουδιών και συναρπαστικής χορογραφίας βοηθούν στην ολοκλήρωση της 45-λεπτης ή μίας ώρας προπόνηση. Θα χρησιμοποιήσετε μια πλατφόρμα step, μια μπάρα και βάρη.

RPM

Το RPM είναι μια 50-λεπτη τάξη εσωτερικής ποδηλασίας βασισμένη στην υπαίθρια ποδηλασία. Οδηγείτε με μουσική που εμπνέει για περίπου 20-25 χιλιόμετρα ποικίλης περιοχής, ελέγχοντας την ένταση της άσκησης με ένα μοχλό αντίστασης και με την ταχύτητα των πετάλων. Ο εκπαιδευτής του RPM θα σας οδηγήσει σε ένα ταξίδι χορογραφημένο σε 9 μουσικά κομμάτια και μέσω ενσωματωμένων στάσεων οδήγησης και ταχυτήτων για να ταιριάζει στις περιοχές.

 
Zumba Class

Το ομαδικό μάθημα της Zumba αποτελεί χορευτικό πρόγραμμα γυμναστικής, το οποίο δημιουργήθηκε από τον Κολομβιανό χορευτή και χορογράφο Alberto Perez κατά τη διάρκεια τη δεκαετίας του 1990. Κάποια μέρα το 1986 ο Perez ξέχασε την κασέτα του με τη μουσική αερόμπικ που είχε ετοιμάσει για μια τάξη που δίδασκε, έτσι αποφάσισε να πάρει τις κασέτες που είχε στην τσάντα του, που περιείχαν παραδοσιακή μουσική όπως salsa και merengue, και να αυτοσχεδιάσει. Βρήκε τεράστια επιτυχία στην Κολομβία και στη συνέχεια σε όλον τον κόσμο, και πλέον η Zumba αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα προγράμματα γυμναστικής, ένα γεμάτο ενέργεια πάρτυ. Σήμερα μπορεί να ενσωματώνει κινήσεις από τα περισσότερα είδη χορών, όπως hip-hop, reggaeton, salsa, merengue, mambo, cumbia, soca, bachata, cha-cha-cha, samba, flamenco, Bolywood, χορό της κοιλιάς, ακόμα και από ελληνικούς χορούς, συνδιάζοντάς τα με κινήσεις από διάφορες πολεμικές τέχνες και στοιχεία από αερόβιες ασκήσεις και ρουτίνες.

Salsa Dance

Ο χορός Σάλσα είναι ένας λάτιν χορός που δημιουργήθηκε από τους ισπανόφωνους της καραϊβικής και από τους ισπανόφωνους μετανάστες στις ΗΠΑ. Αναμιγνύει στοιχεία από διάφορούς αφρικάνικους και ευρωπαϊκούς χορούς. Βασικές επιρροές τις Σάλσα είναι οι χοροί Σόν, Ρούμπα, Γκουαράτσα, Μπόμπα. Ο χορός Σάλσα χορεύεται κυρίως σε ζευγάρια, αν και υπάρχουν και σόλο φόρμες, και η Ρουέδα που χορεύεται σε κύκλο οπού τα ζευγάρια ανταλλάσουν τους παρτενέρ τους κατά τη διάρκεια του χορού.


Envisioned by Darkpony Darkpony