TRX Training

Το TRX είναι το εργαλείο προπόνησης που δημιουργήθηκε από Αμερικάνους πεζοναύτες και εξαπλώθηκε ραγδαία στον απλό καθημερινό αθλούμενο και αποτελεί ένα σημαντικό στοιχειό της λειτουργικής προπόνησης. Οι ιμάντες αυτοί δίνουν την δυνατότητα εκγύμνασης όλου του σώματος, χτίσιμο δυνατού κορμού, αύξησης μυικής αντοχής. Μπορούν να γυμναστούν αθλητές καθώς και καθημερινοί αθλούμενοι ανάλογα με το επίπεδο τους.

Circuit Training

O ορός που χρησιμοποιείται στα ελληνικά είναι κυκλική προπόνηση, χρησιμοποιώντας ασκήσεις αντίστασης και αερόβιας άσκησης μέσα σε ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης. Ο αθλούμενος μετά το τέλος της κάθε άσκησης προχωρά στην επόμενη με ένα μικρο διάλειμμα μεταξύ των διαφόρων σταθμών.

BodyCombat

Πρόγραμμα προπόνησης το όποιο βασίζεται στις αρχές του karate, kickboxing, mixed martial arts και του tae kwon do. Αποτελεί ένα 55-λεπτο χορογραφημένο πρόγραμμα με 10 μουσικά κομμάτια και παρέχει μια συναρπαστική εμπειρία άσκησης και γρήγορα αποτελέσματα. Ο εκπαιδευτής θα σας οδηγήσει μέσα από μια σειρά ασκήσεων σε 10 διαφορετικά μουσικά κομμάτια.

Group Kick

Πρόγραμμα 60 λεπτών που θα ανεβάσει στα ύψη το προπονητικό σας επίπεδο και την αερόβια σας αντοχή. Κινήσεις  με βαθιές ρίζες στο kick boxing και στις πολεμικές τέχνες που  θα διαμορφώσουν όμορφα το σώμα σας. Ανακαλύψτε το Group Kick, ανακαλύψτε την αυτοπεποίθηση σας!

Fight Do

Πρόγραμμα προπόνησης στο οποίο συμμετέχετε σε μια φανταστική πάλη, έχοντας ως βάση το ρυθμό της μουσικής απέναντι σε έναν ή περισσότερους αντιπάλους συνδυάζοντας κινήσεις από το Boxing, Karate, Mixed Martial Arts και Tae Kwon Do.

Kimax

Πρόγραμμα προπόνησης το όποιο βασίζεται στις αρχές του karate, kickboxing, mixed martial arts και του tae kwon do. Στο KIMAX ο αθλούμενος ασκείται με ελεύθερο σάκο του box φορώντας τα ειδικά γάντια και πέρνα 60 διασκεδαστικά, γεμάτα ένταση, λεπτά, με δυνατή upbeat μουσική ανεβάζοντας τη φυσική του κατάσταση στο επόμενο επίπεδο.

BodyPump

Ένας πολύ γρήγορος τρόπος για να διαμορφώσετε το σώμα σας και να κάψετε λίπος. Αποτελεί πρόγραμμα εκγύμνασης για σύσφιξη χρησιμοποιώντας βάρη και είναι σχεδιασμένο για όσους θέλουν να προσθέσουν σωματική δύναμη στην αεροβική τους εκγύμναση. Η απλότητα της συγκεκριμένης εκγύμνασης κάνει το BODYPUMP ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για την ανάπτυξη δύναμης και αυτοπεποίθησης. Ο συνδυασμός μοντέρνων τραγουδιών και συναρπαστικής χορογραφίας βοηθούν στην ολοκλήρωση της 45-λεπτης ή μίας ώρας προπόνηση. Θα χρησιμοποιήσετε μια πλατφόρμα step, μια μπάρα και βάρη.

Group Power

Μέθοδος εκγύμνασης με μπάρα η οποία δυναμώνει όλες τις κύριες μυϊκές ομάδες. Απλές και εύκολες προπονητικές κινήσεις όπως καθίσματα, προβολές, πιέσεις υπό τη συνοδεία καταπληκτικής μουσικής. Αυτό το πρόγραμμα 60 λεπτών απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και είναι κατάλληλο για όλα τα προπονητικά επίπεδα.

Radical Power

Ένα προκλητικό πρόγραμμα δύναμης και αντοχής, χρησιμοποιώντας ένα ανταλλάξιμο barbell. Το Radical Power έχει ως σκοπό να προσφέρει εκγύμναση σε 4 διαφορετικές μυικές ομάδες. Κάθε σχήμα συνδυάζει τις ομάδες κατάρτισης και μυών με διαφορετικούς τρόπους έτσι ώστε να επιτυγχάνεται, δύναμη, αντοχή, τονισμό και κάψιμο λίπους.

Group Core

Πρόγραμμα 30 λεπτών με σκοπό την ενδυνάμωση του κορμού (από την ωμική ζώνη μέχρι και τους γοφούς), για βελτίωση της αθλητικής ικανότητας και πρόληψη ενοχλήσεων στην σπονδυλική στήλη! Η τόνωση των μυών της κοιλιάς είναι ο πρωταρχικός του στόχος.

CXWORX

Το CXWORX επικεντρώνεται στον κορμό και τους μύες που συνδέουν το άνω με το κάτω μέρος του σώματός σας. Είναι ιδανικό για να ενδυναμώσετε και να συσφίξετε την κοιλιά και τους γλουτούς, καθώς βελτιώνει τη λειτουργική δύναμη του σώματός σας και συμβάλλει στην αποφυγή τραυματισμών.

BodyVive

Το BODYVIVE είναι ένα ομαδικό πρόγραμμα ήπιας μορφής άσκησης με χρήση του βάρους των αθλούμενων, μπάλες και σωλήνες VIVE, σε συνδυασμό με ευχάριστη μουσική. Το πρόγραμμα  προπόνησης έχει σκοπό την ενδυνάμωση και τόνωση του κορμού και των γλουτών των αθλουμένων με την καθοδήγηση του γυμναστή.

ABS and HIPS

Χορογραφημένο πρόγραμμα προπόνησης που σκοπό έχει την ενδυνάμωση και τόνωση του κορμού και των γλουτών των αθλουμένων με την καθοδήγηση του γυμναστή και με την συνοδεία ευχάριστης μουσικής.

AP WOD

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα προπόνησης που περιλαμβάνει μια σειρά εναλλασσόμενων λειτουργικών ασκήσεων που εκτελούνται σε υψηλή ένταση και με σωστή τεχνική. Η προπόνηση της ημέρας (WOD) είναι μοναδική καθώς σχεδιάζεται και αλλάζει καθημερινά, με σκοπό να αναπτύσσει όλες τις παραμέτρους της φυσικής κατάστασης παράλληλα και να κρατά το νευρομυϊκό σύστημα σε ετοιμότητα.

Αυτή η προπόνηση μπορεί να γίνει είτε ατομικά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας υπό την επίβλεψη του γυμναστή, είτε μέσα από ομαδική προπόνηση. Το γεγονός ότι οι προπονήσεις είναι μετρήσιμες κάνει τον ανταγωνισμό μεταξύ των αθλουμένων ακόμα πιο μεγάλο και την προσπάθεια και το αποτέλεσμα να αποκτά περισσότερη αξία αφού τα αποτελέσματα καταγράφονται και αξιολογούνται!

Aerobic

Το aerobic είναι μορφή αερόβιας άσκησης που συνδυάζει καρδιοαναπνευστική εξάσκηση μέσα από ανεβαστική μουσική και έξυπνες χορογραφίες που  απογειώνουν την διάθεση των αθλουμένων.

Step Aerobic

Το step aerobic είναι μια μορφή αερόβιας άσκησης που συνδυάζει καρδιοαναπνευστική εξάσκηση. Η διάφορα από το απλό aerobic είναι η χρήση του step του όποιου το ύψος ρυθμίζει ο αθλούμενος για να ανεβάσει την ένταση της άσκησης του.

RPM

Το RPM είναι μια 50-λεπτη τάξη εσωτερικής ποδηλασίας βασισμένη στην υπαίθρια ποδηλασία. Οδηγείτε με μουσική που εμπνέει για περίπου 20-25 χιλιόμετρα ποικίλης περιοχής, ελέγχοντας την ένταση της άσκησης με ένα μοχλό αντίστασης και με την ταχύτητα των πετάλων. Ο εκπαιδευτής του RPM θα σας οδηγήσει σε ένα ταξίδι χορογραφημένο σε 9 μουσικά κομμάτια και μέσω ενσωματωμένων στάσεων οδήγησης και ταχυτήτων για να ταιριάζει στις περιοχές.

 
Group Ride

Κάντε στατική ποδηλασία για 60 λεπτά ανεβαίνοντας βουνά και περνώντας γρήγορα μέσα από πεδιάδες καθώς αυξάνετε τα προπονητικά σας επίπεδα και διαμορφώνετε το κάτω μέρος του σώματος σας. Ανακαλύψτε το Group Ride,  ανακαλύψτε πόσο εύκολα καίγονται θερμίδες!

Top Ride

Ένα εσωτερικό πρόγραμμα ποδηλασίας δημιουργήθηκε συγκεκριμένα για να ικανοποιήσει τα αιτήματα όλων των φίλων της ποδηλασίας. Το TOP RIDE προσφέρει 3 διαφορετικά προγράμματα ποδηλασίας γύρων, Full Day, Race & Climb. Το TOP RIDE προσφέρει ασκήσεις κυρίως σε γλουτούς και πόδια, που βοηθούν στην βελτίωση και κυκλοφορία του αίματος καθώς και στο αναπνευστικό σύστημα.

Group Step

Μάθετε πως με 60 λεπτά εκγύμνασης πάνω στην πλατφόρμα (step) μπορούμε να γυμνάσουμε και σχηματίσουμε το κάτω μέρος του σώματος μας. Αυξήστε την αντοχής σας διαμορφώντας τις κινήσεις και το ύψος του step. Ανακαλύψτε το Group Step,  πως να παίζετε με το step για μέγιστα και ασφαλή αποτελέσματα!

BodyStep

Ομαδικό πρόγραμμα step, όπου ο κάθε αθλούμενος ρυθμίζει το ύψος του "σκαλοποατιού" ανάλογα με το επίπεδο του και πραγματοποιεί απλές κινήσεις επάνω και γύρω από αυτό, ακολουθώντας το ρυθμό της μουσικής και τις οδηγίες του εκπαιδευτή. Ιδανική αερόβια άσκηση για κάψιμο λίπους και ενδυνάμωση ολόκληρου του σώματος.

X55

Είναι ένα σύγχρονο και επαναστατικό επιμορφωτικό πρόγραμμα τονισμού και δύναμης! Το καινοτόμο σύστημά που ενσωματώνει την εξάσκηση χρησιμοποιώντας το βάρος τους σώματος ως αντίσταση χρησιμοποιόντας διαφορετικά ερεθίσματα και στοιχεία για τη ρύθμιση της έντασης. Είναι ιδανική για το κάψιμο του λίπους και εκμετάλλευση όλων των μυών του σώματος.

Group Groove

60 λεπτά χορευτικές φιγούρες με τη συνοδεία καταπληκτικής και γεμάτης ενέργεια μουσικής. Νοιώστε το ανεπανάληπτο αίσθημα της ξεγνοιασιάς με αυτό το καθαρά χορευτικό, αερόβιο πρόγραμμα! Ανακαλύψτε το Group Groove, ανακαλύψτε πως  χορεύετε!

BodyJam

Ομαδικό πρόγραμμα διάρκειας 55 λεπτών που συνδυάζει χορό και αερόβια άσκηση. Μια ευκαιρία να αθληθείτε, αλλά και να μάθετε να χορεύετε στο ρυθμό των τελευταίων μουσικών επιτυχιών υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών.

Group Active

Αισθανθείτε γεμάτοι ενέργεια, αποκτήστε δύναμη, ισορροπία, ευλυγισία. Αυτό το καταπληκτικό πρόγραμμα των 60 λεπτών υπόσχεται να σας ανεβάσει το επίπεδο αντοχής και φυσικής κατάστασης. Ενθαρρυντική μουσική και φιλικοί instructors σας καθοδηγούν στην βελτίωση όλων των παραμέτρων άσκησης. Ανακαλύψτε το Group Active, ανακαλύψτε μέχρι που μπορείτε να φτάσετε!

BobyAttack

Το BODYATTACK είναι ένα πρόγραμμα εμπνευσμένο από τα σπόρ για βελτίωση αντοχής και δύναμης. Συνδυάζει αθλητικές αερόβιες κινήσεις με ασκήσεις δύναμης και σταθεροποίησης. Οι έμπειροι εκπαιδευτές και η δυνατή μουσική δίνουν σε αρχάριους και έμπειρους αθλητές το σωστό κίνητρο για την υλοποίηση των στόχων τους. Το BODYATTACK έχει σχεδιαστεί γύρω από ένα 55-λεπτο πρόγραμμα με 11 μουσικά τραγούδια και ασκήσεις που προκαλούν την αντοχή και τη δύναμη.

UBound

Επιτόπου πηδήματα σε ένα μίνι τραμπολίνο υψηλής έντασης, αλλά με μηδέν αντίκτυπο και καμία ζημία στους συνδέσμους. Το UBOUND ωφελεί το λεμφατικό σύστημα και βοηθά να απελευθερώνονται οι τοξίνες. Η προπόνηση είναι πολύ απλή, αποτελεσματική και διασκεδαστική.

Zumba Class

Το ομαδικό μάθημα της Zumba αποτελεί χορευτικό πρόγραμμα γυμναστικής, το οποίο δημιουργήθηκε από τον Κολομβιανό χορευτή και χορογράφο Alberto Perez κατά τη διάρκεια τη δεκαετίας του 1990. Κάποια μέρα το 1986 ο Perez ξέχασε την κασέτα του με τη μουσική αερόμπικ που είχε ετοιμάσει για μια τάξη που δίδασκε, έτσι αποφάσισε να πάρει τις κασέτες που είχε στην τσάντα του, που περιείχαν παραδοσιακή μουσική όπως salsa και merengue, και να αυτοσχεδιάσει. Βρήκε τεράστια επιτυχία στην Κολομβία και στη συνέχεια σε όλον τον κόσμο, και πλέον η Zumba αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα προγράμματα γυμναστικής, ένα γεμάτο ενέργεια πάρτυ. Σήμερα μπορεί να ενσωματώνει κινήσεις από τα περισσότερα είδη χορών, όπως hip-hop, reggaeton, salsa, merengue, mambo, cumbia, soca, bachata, cha-cha-cha, samba, flamenco, Bolywood, χορό της κοιλιάς, ακόμα και από ελληνικούς χορούς, συνδιάζοντάς τα με κινήσεις από διάφορες πολεμικές τέχνες και στοιχεία από αερόβιες ασκήσεις και ρουτίνες.

Group Centergy

Ανταμείψετε το σώμα σας μέσα από  ένα 60 λεπτο ταξίδι, με κινήσεις εμπνευσμένες από το yoga και το pilates.  Μουσική γεμάτη θετική ενέργεια και instructors έτοιμοι να σας καθοδηγήσουν σε ένα ασφαλισμένο προπονητικό πρόγραμμα. Ανακαλύψτε το Group Centergy, ανακαλύψτε την ελαχιστοποίηση του άγχους!

BodyBallance

Το BODYBALANCE είναι η άσκηση που συνδυάζει Yoga, Thai Chi και Pilates και σου προσφέρει την αίσθηση ηρεμίας, συγκέντρωσης και δύναμης. Αποτελεί μια 55-λεπτη ομαδική άσκηση με μουσική, η οποία απομακρύνει το άγχος της καθημερινότητας και ενισχύει τη σωματική και ψυχική ευεξία. Κάθε τάξη αποτελείται από 45 λεπτά απλών αλλά προκλητικών ασκήσεων, ακολουθούμενη από 10 λεπτά χαλάρωσης και διαλογισμού.

Belly Dance

Ο χορός οριεντάλ (η χορός της κοιλιάς, όπως είναι ως επί το πλείστον γνωστός στον δυτικό κόσμο) είναι ο σημερινός αποκαλούμενος χορός της ανατολής. Παρότι φαινομενικά ο χορός της κοιλιάς είναι αρκετά ελεύθερος, στην πραγματικότητα διέπεται από αυστηρούς κανόνες, και είναι εκτελεστικά ιδιαίτερα δύσκολος. Υπάρχουν πολλά είδη χορού της κοιλιάς, ανάλογα με τη μουσική, την προέλευση και το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα.

Power Yoga

Η Power Yoga είναι Θιβετιανή φιλοσοφία εκγύμνασης με όπλο την ορθή στάση του σώματος και την ενδυνάμωση των μυών με σκοπό την ισχυροποίηση του σώματος και του νου. Βασίζεται στις δυναμικές και ισομετρικές, στατικές ασκήσεις (τα λεγόμενα ασάνας- στάσεις σώματος), ενώ περιλαμβάνει τεχνικές διαφραγματικής αναπνοής και ισορροπίας σώματος με εντυπωσιακά και άμεσα αποτελέσματα. Η μέθοδος αυτή, είναι απλή και βατή για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, προηγούμενης φυσικής κατάστασης, σωματικού βάρους, σωματότυπου και προηγούμενης εμπειρίας ή αθλητικής δραστηριότητας, έχοντας πολλαπλά ψυχοσωματικά οφέλη.

Oxigeno

Ένα πρόγραμμα άσκησης βασισμένο σε Pilates και Yoga το οποίο προσφέρει ευλυγισία, δύναμη και κινητικότητα, μέσω των αρμονικών και ρευστών κινήσεων χρησιμοποιόντας σωστές αναπνοές. Στον ήχο της απαλής μουσικής, το σώμα σας χαλαρώνει φθάνοντας σε μια κατάσταση ηρεμίας.

Salsa Dance

Ο χορός Σάλσα είναι ένας λάτιν χορός που δημιουργήθηκε από τους ισπανόφωνους της καραϊβικής και από τους ισπανόφωνους μετανάστες στις ΗΠΑ. Αναμιγνύει στοιχεία από διάφορούς αφρικάνικους και ευρωπαϊκούς χορούς. Βασικές επιρροές τις Σάλσα είναι οι χοροί Σόν, Ρούμπα, Γκουαράτσα, Μπόμπα. Ο χορός Σάλσα χορεύεται κυρίως σε ζευγάρια, αν και υπάρχουν και σόλο φόρμες, και η Ρουέδα που χορεύεται σε κύκλο οπού τα ζευγάρια ανταλλάσουν τους παρτενέρ τους κατά τη διάρκεια του χορού.

Mega Danz

Salsa, Hip Hop, Dance, Merengue, Reggaeton, Jazz, Flamenco, Pop, Strip Dance, Brazilian, Arabic, είναι κάποια είδη μουσικής του MEGA DANZ. Κάθε τραγούδι στο MEGA DANZ περιέχει ρυθμό, χορό, διασκέδαση και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για καρδιολογικές παθήσεις.

SH'BAM

Δείχνει απλό αλλά στην πραγματικότητα περιλαμβάνει καυτές χορευτικές κινήσεις, SH'BAM είναι ο ιδανικός τρόπος για να εμφανίσει το κρυμμένο αστέρι σας. Το SH'BAM είναι η απόλυτη διασκέδαση και ένας κοινωνικός τρόπος άσκησης. Μια τυπική τάξη SH'BAM διαρκεί 45-λεπτά, και περιλαμβάνει δώδεκα διαφορετικές πίστες. Κάθε πίστα διαθέτει μοναδική χορογραφία και είναι ουσιαστικά, μια αυτόνομη ρουτίνα χορού.

RadKidz

Ως απάντηση στην ανάπτυξη της παγκόσμιας ανησυχίας για την παχυσαρκία και την αδράνεια στα παιδιά, η RADICAL FITNESS παρουσιάζει το RADKIDZ. Το πρώτο πρόγραμμα προσαρμόσιμο για παιδιά από 4 έως 12 έτων. Το RADKIDZ προσφέρει στα παιδία, αναψυχή, σωματική δραστηριότητα χρησιμοποιώντας διάφορα παιχνίδια, χορογραφίες και χορό!

Cardio Facility

Συντομογραφία του όρου cardiovascular, ο οποίος αναφέρεται στην καρδιά. Είναι η μορφή άσκησης στην οποία ο αθλούμενος ανεβάζει τους καρδιακούς του παλμούς. Χρησιμοποιείται επίσης ο όρος αερόβια άσκηση μέσα από άσκηση σε ποδήλατο, διάδρομο, ελλειπτικό μηχάνημα και μέσα από τα διάφορα ομαδικά προγράμματα στα γυμναστήρια. Η αερόβια άσκηση βοηθά στην ενδυνάμωση της καρδιάς, στην ενδυνάμωση των πνευμόνων και στην αύξηση της χωρητικότητας τους, αυξάνει τον μεταβολισμά, τη θερμιδική καύση και την απώλεια βάρους. Βοηθά, επίσης, στην καταπολέμηση του άγχους, στην αύξηση της ενέργειας και σε καλύτερο ύπνο.

Strength Machines

Όρος που αναφέρεται στα μηχανήματα ενδυνάμωσης που συναντάμε στα γυμναστήρια, στα οποία ο αθλούμενος με την κατάλληλη χρήση τους απομονώνει διάφορες μυϊκές ομάδες και περιορίζει το ρίσκο τραυματισμού, αφού το μηχάνημα κατευθύνει την κίνηση. Είναι ιδανικό για αρχάριους αθλούμενους στην ομαλή και σωστή ένταξη τους στο γυμναστήριο.

Free Weights

Όρος που αναφέρεται στην άσκηση με ελεύθερα βάρη. Χρησιμοποιείται από προχωρημένους αθλούμενους με αλτήρες και μπάρες, καθώς προσφέρει μεγαλύτερο εύρος κίνησης κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Cable Strength

Χρησιμοποιείται από προχωρημένους αθλούμενους, ξεφεύγωντας από τα σταθερά μηχανήματα απομόνωσης των μυών, αφού προσφέρει μεγαλύτερη γκάμα κινήσεων σε ό,τι αφορά την κατεύθυνση της κάθε άσκησης, καθώς μπορεί να μιμηθεί σε μεγάλο βαθμό την πραγματική κίνηση αθλητών σε διάφορα αθλήματα.

Functional Training Facility

Γνωστή και ως λειτουργική προπόνηση. Με αυτόν τον όρο περιγράφουμε την προπόνηση στην οποία ο αθλούμενος χρησιμοποιεί το σώμα του ως μηχάνημα εκγύμνασης, δυναμώνοντας παράλληλα τον κορμό, το άνω και κάτω μέρος του σώματος με ασκήσεις που πολλές φορές μιμούνται κινήσεις της καθημερινότητας μας, με πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό, καλύπτωντας όλες τις παραμέτρους του FITNESS!

Circuit Training Facility

Η κυκλική προπόνηση. Περιλαμβάνει ασκήσεις αντίστασης και αερόβιας άσκησης μέσα σ’ ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης, όπου ο αθλούμενος μετά το τέλος κάθε άσκησης προχωρά στην επόμενη με ένα πολύ μικρό διάλλειμα μεταξύ των δύο ασκήσεων.

Gymstick

Το Gymstick είναι ένα απλό και αποτελεσματικό εργαλείο Fitness που διαθέτει 5 διαφορετικές αντιστάσεις (1-30kg) για την αύξηση της καρδιοαναπνευστική αντοχής, της μυϊκής αντοχής και της ευλυγισίας του αθλούμενου.

TRX Training Gym Floor

Εργαλείο προπόνησης που δημιουργήθηκε από Αμερικανούς πεζοναύτες και εξαπλώθηκε ραγδαία στον απλό, καθημερινό αθλούμενο και αποτελεί, πλέον, ένα σημαντικό στοιχείο της λειτουργικής προπόνησης (βλ. Functional Training). Οι ιμάντες προσφέρουν τη δυνατότητα εκγύμνασης όλου του σώματος, για το χτίσιμο δυνατού κορμού και την αύξηση της μυϊκής αντοχής. Χρησιμοποιούνται τόσο από καθημερινούς αθλούμενος, όσο και από αθλητές, με την ένταση να αυξάνεται ανάλογα με το επίπεδο τους.

TRX Rip Training

Εργαλείο προπόνησης για ενδυνάμωση κορμού, γενική μυϊκή ενδυνάμωση, ευλιγισία, ισορροπία και μυϊκή συναρμογή. Χρησιμοποιείται από αθλητές και προπονητές μέσα από ειδικό ασκησιολόγιο, το οποίο καθορίζεται ανάλογα με τους στόχους και το επίπεδο του αθλούμενου.

Kinesis

Ιδανικό εργαλείο για λειτουργική προπόνηση (βλ. Functional Training), με χρήση του οποίου ο αθλούμενος έχει τη δυνατότητα να εξασκηθεί σε όλες τις παραμέτρους του fitness, με ασκήσεις και κινήσεις της καθημερινότητας του.

Power Plate

Πλατφόρμα δόνησης επάνω στην οποία στέκεται ο αθλούμενος και εκετελεί σειρές ασκήσεων για ενδυνάμωση του κορμού και ολόκληρου του σώματος. Χρησιμοποιείται σε πολλά γυμναστήρια και Personal Studios.

Kettlebells

Στην ελληνική ορολογία ονομάζονται “δράμια”. Η προπόνηση με kettlebells περιλαμβάνει σύνθετες ασκήσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των παραμέτρων του Fitness και της λειτουργικής προπόνησης (βλ. Functional Training) με πολλαπλά οφέλη για τον αθλούμενο.

Bosu

Συντομογραφια του όρου “Both sides up”, πρόκειται για ένα εργαλείο προπόνησης ιδανικό για λειτουργική προπόνηση (βλ. Functional Training). Ονομάστηκε έτσι επειδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τις δύο πλευρές, προσφέροντας στον αθλούμενο τη δυνατότητα βελτίωσης της ισορροπίας του κορμού, καθώς και την ενδυνάμωση ολόκληρου του σώματος.

Pilates Cool Kit

Μέθοδος προπόνησης που δημιουργήθηκε από τον Joseph Pilates στις αρχές του 20ου αιώνα. Μέσα από αυτή την προπόνηση, ο αθλούμενος βελτιώνει την ευλιγισία και την ισορροπία του, ενδυναμώνει τον κορμό (μυϊκή συναρμογή) και ολόκληρο το σώμα του. Υπάρχουν επίπεδα αρχαρίων και προχωρημένων, με την ένταση του μαθήματος να ορίζεται από την προσαρμοστικότητα και την πρόοδο του πελάτη.

TRX Rip Training Cool Kit

Εργαλείο προπόνησης για ενδυνάμωση κορμού, γενική μυϊκή ενδυνάμωση, ευλιγισία, ισορροπία και μυϊκή συναρμογή. Χρησιμοποιείται από αθλητές και προπονητές μέσα από ειδικό ασκησιολόγιο, το οποίο καθορίζεται ανάλογα με τους στόχους και το επίπεδο του αθλούμενου.

Equalizer

Απλός σχεδιασμός, δραματικά αποτελέσματα. Χιλιάδες personal trainers το λατρεύουν! Το ίδιο θα κάνετε και εσείς... Απλοποιήστε τη ρουτίνα άσκησής σας, και κατακτήστε τους στόχους σας, χρησιμοποιόντας τα Lebert EQUALIZER Total Body Strengthener. Το Lebert Equalizer είναι ένα απλό, φορητό, αξεσουάρ πολλαπλών χρήσεων. Ο ευέλικτος σχεδιασμός του το καθιστά ιδανικό εργαλείο κατάρτισης δύναμης, σε χέρια, στήθος, πλάτη και τους μύς του κορμού, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά το βάρος του σώματός ως αντίσταση. Το Equalizer χρησιμοποιείται τώρα από αθλητές όλων των επιπέδων και ηλικιών, σε bootcamps, ομάδες γυμναστήριων, από αθλητές πολεμικών τέχνών, συλλόγους και γυμναστήρια σε όλο τον κόσμο.

Gyrotonic Expansion System

Το Gyrotonic Expansion System είναι μια ολιστική προσέγγιση για την κίνηση που έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες των ανθρώπων όλων των ηλικιών και ικανοτήτων

Εξωτερική Πισίνα

Πισίνα εξωτερικού χώρου, ιδανική για κολύμπι κάτω απ’ τον ήλιο του καλοκαιριού.

Εσωτερική Πισίνα

Πισίνα εσωτερικού χώρου για κολύμπι ολόχρονα.

Μαθήματα Κολύμβησης

Επαγγελματίες εκπαιδευτές παραδίδουν μαθήματα κολύμβησης σε μικρούς, αλλά και μεγάλους. Με την επίβλεψη και καθοδήγησή τους το κολύμπι γίνεται παιχνίδι.

Μαθήματα για βρέφη και νήπια

Τα μαθήματα στην πισίνα για βρέφη και νήπια ενθαρρύνουν την υδρόβια προσαρμογή των παιδιών και τους διδάσκουν τις βασικές κολυμβητικές δεξιότητες με την καθοδήγηση του δασκάλου κολύμβησης και τη βοήθεια του γονέα. Έτσι το παιδί από πολύ νωρίς αναπτύσσει τις σωματικές και ψυχικές του ικανότητες, ενισχύει την αυτοπεποίθησή του και ενδυναμώνει το δεσμό του με το γονέα-εκπαιδευτή του.

Aqua Aerobics

Το πρόγραμμα αεροβικής στο νερό είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για το σώμα, καθώς επιτυγχάνει την αποτελεσματική ενδυνάμωση των μυών λόγω της αντίστασης του νερού, τη βελτίωση της στάσης του σώματος, τη γρήγορη καύση λίπους και την ενίσχυση της λειτουργίας του κυκλοφοριακού και καρδιαγγειακού συστήματος. Οι αερόβιες ασκήσεις στο νερό πραγματοποιούνται είτε στο ρυθμό μουσικής, είτε με τη βοήθεια διαφόρων αξεσουάρ της πισίνας. Έτσι η άσκηση στο νερό δεν χρειάζεται πολλή προσπάθεια και είναι άκρως διασκεδαστική.

Σάουνα

Η χρήση της σάουνας είναι ένας πολύς καλός παράγοντας αποκατάστασης των μυών μετά από δυνατές προπονήσεις. Η αποθεραπεία του ασκούμενου και ειδικότερα η μυϊκή του αποκατάσταση είναι εξίσου σημαντική με την προπόνησή του. Χαλαρώστε χρησιμοποιόντας την σάουνα που σας προσφέρει το Health Club μας.

Τζακούζι

Χαλαρώστε μετά από μια έντονη μέρα στην δουλειά ή μετά από ένα έντονο workout χρησιμοποιώντας το jacuzzi μας.

Μασάζ

Είτε πρόκειτε για χαλαρωτικό, αθλητικό, ή θεραπευτικό μασάζ, αφεθείτε στους ειδικά εκπαιδευμένους maser  του Health Club μας.

Θεραπεία Laser

Επισκεφθείτε τον ειδικό μας για να σας δώσει δωρεάν εξειδικευμένες συμβουλές σχετικά με την θεραπεία laser σε οποιοδήποτε θέμα μπορεί να σας απασχολεί.

Θεραπεία προσώπου

Περιποίηση προσώπου με εξειδικευμένες θεραπείες και αναγνωρισμένα προϊόντα αισθητικής από επαγγελματίες αισθητικούς. 

Μανικιούρ και Πετικιούρ

Εξειδικευμένη περιποίηση σε μανικιούρ / πετικιούρ από επαγγελματίες αισθητικούς.

 

Ατμόλουτρο

Επισκεφτείτε το Health Club μας για ένα απολαυστικό ατμόλουτρο. Το ατμόλουτρο (steam bath) χρησιμοποιείται για θεραπείες αδυνατίσματος, βοηθά στην ενίσχυση του μεταβολισμού και την ελαστικότητα των μυών.

Solarium

Πάρτε φυσικό μαύρισμα σε σύντομο χρονικό διάστημα χρησιμοποιώντας την συσκευή μας για solarium.

Διατροφολόγος

Επισκεφτείτε τον διατροφολόγο του Health Club μας, για εξειδικευμένες και εξατομικευμένες συμβουλές. Γιατί η σωστή και η ισοροπημένη διατροφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην υγείας σας.

Κομμωτήριο

Για εσάς που o χρόνος είναι πολύ σημαντικός αλλά συγχρόνως επιθυμείτε να έχετε μια άψογη εξυπηρέτηση αντάξια της φήμης του Health Club μας.

 

Lipomassage

Το LIPOMASSAGE χρησιμοποιείτε για να απομακρύνετε το μόνιμα αποθηκευμένο λίπος, που είναι ανθεκτικό στη φυσική άσκηση και τη δίαιτα. Μετά από έξι συνεδρίες διάρκειας 35 λεπτών η κάθε μία, θα δείτε ορατά αποτελέσματα στη σιλουέτα σας, χάνοντας βάρος εκεί όπου εσείς θέλετε! Μερικά από τα πλεονεκτήματα του είναι το αδυνάτισμα, η λιπογλυπτική και η σύσφιξη.

Πετσέτες προπόνησης

Το Health Club μας σας παρέχει καθαρές πετσέτες για προπόνηση είτε για μπάνιο.

Στεγνωτήρας μαλλιών

Χρησιμοποιήστε τα πιστολάκια μαλλίων που σας παρέχει το Health Club μας.

Σίδερο και σιδερώστρα

Γυμναστείτε όσο το προσωπικό του Health Club μας φροντίζει για εσάς τα ρούχα σας.

Προσωπική θυρίδα

Για αυτούς που επιθυμούν κάτι περισσότερο από μια απλή συνδρομή σε ένα Health Club. Προσωπική θυρίδα ασφαλείας για φύλαξη των προσωπικών σας αντικειμένων.

Μπάνια και Ντουζ

Πεντακάθαρα και υπερσύγχρονα μπάνια και ντουζ για τους πελάτες του Health Club μας.

Καφετέρια

Χαλαρώστε στην καφετέρια μας, παίρνοντας ένα καφέ, ένα φρέσκο χυμό ή ένα snack πριν, κατά την διάρκεια ή και μετά την γυμναστική σας.

Συμπληρώματα διατροφής

Προμηθευτείτε εξειδικεύμενα και επιλεγμένα συμπληρώματα διατροφής σε ειδικές τιμές.

Φυσιοθεραπεία

To Health Club μας συνεργάζεται με εξειδικευμένους φυσιοθεραπευτές έτοιμους να σας παρέχουν οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε σε ειδικές τιμές.

Παιδότοπος

Ελάτε στο Health Club μας χωρίς να ανησυχείτε για το ποιός θα προσέχει τα παιδιά σας. Μέσα από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που ετοιμάσαμε, τα παιδία σας μπορούν να περάσουν ποιοτικό χρόνο καθώς εσείς γυμνάζεστε.

Προσωπικό πρόγραμμα εκγύμνασης

Είτε είστε αρχάριος, είτε προχωρημένος, το έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να σας ετοιμάσει προσωπικό πρόγραμμα εκγύμνασης ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Λιπομέτρηση

Το σωματικό λίπος έχει άμεση επίδραση στην υγεία του ανθρώπου και η σωστή εκτίμηση του μπορεί να βοηθήσει σε πολλούς τομείς. Η λιπομέτρηση είναι η διαδικασία με την οποία μετράμε το ποσοστό λίπους στο σώμα την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. To Health Club μας διαθέτει τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία για μια σωστή λιπομέτρηση.

Μέτρηση σύστασης σώματος

Η μέτρηση σύστασης σώματος είναι πολύ σημαντική για να γνωρίζουμε σε τι ποσοστό επί του βάρους συμμετέχει το λίπος και σε τι ποσοστό η μυϊκή μας μάζα και τα υγρά καθώς και σε ποια σημεία του σώματός μας συσσωρεύεται περισσότερο λίπος. To Health Club μας διαθέτει τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία για μια σωστή μέτρηση σύστασης σώματος.

Τεστ Κοπώσεως

Στο Health Club μας μπορείτε να κάνετε ένα εξατομικευμένο τεστ κοπώσεων (fitness ή stress test) το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά από μετρήσεις ικανό να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε την καταστάση τόσο της υγείας σας αλλά και της φυσικής σας κατάστασης.

Προσωπική επίβλεψη και καθοδήγηση

Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των Personal Trainers που συνεργάζονται με το Health Club μας, για μια εκπληκτική εμπειρία άθλησης.

Κινησιολογία

Κινησιολογία είναι η μελέτη της κίνησης. Έχει ως στόχο να βοηθήσει τον άνθρωπο να ‘κινηθεί’ και αυτό με την ευρύτερη έννοια του όρου. Να προετοιμάσει, να διευκολύνει μια θετική, εποικοδομητική αλλαγή για τον άνθρωπο σε σωματικό, πνευματικό και συναισθηματικό επίπεδο.


Envisioned by Darkpony Darkpony