TRX Training

Το TRX είναι το εργαλείο προπόνησης που δημιουργήθηκε από αμερικάνους πεζοναύτες και εξαπλώθηκε ραγδαία στον απλό καθημερινό αθλούμενο και αποτελεί ένα σημαντικό στοιχειό της λειτουργικής προπόνησης. Οι ιμάντες αυτοί δίνουν την δυνατότητα εκγύμνασης όλου του σώματος, χτίσιμο δυνατού κορμού, αύξησης μυικής αντοχής. Μπορούν να γυμναστούν αθλητές καθώς και καθημερινοί αθλούμενοι ανάλογα με το επίπεδο τους.

Circuit Training

O ορός που χρησιμοποιείται στα ελληνικά είναι κυκλική προπόνηση, χρησιμοποιώντας ασκήσεις αντίστασης και αερόβιας άσκησης μέσα σε ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης. Ο αθλούμενος μετά το τέλος της κάθε άσκησης προχωρά στην επόμενη με ένα μικρο διάλειμμα μεταξύ των διαφόρων σταθμών.

BodyCombat

Πρόγραμμα προπόνησης το όποιο βασίζεται στις αρχές του karate, kickboxing, mixed martial arts και του tae kwon do. Αποτελεί ένα 55-λεπτο χορογραφημένο πρόγραμμα με 10 μουσικά κομμάτια και παρέχει μια συναρπαστική εμπειρία άσκησης και γρήγορα αποτελέσματα. Ο εκπαιδευτής θα σας οδηγήσει μέσα από μια σειρά ασκήσεων σε 10 διαφορετικά μουσικά κομμάτια.

Group Kick

Πρόγραμμα 60 λεπτών που θα ανεβάσει στα ύψη το προπονητικό σας επίπεδο και την αερόβια σας αντοχή. Κινήσεις  με βαθιές ρίζες στο kick boxing και στις πολεμικές τέχνες που  θα διαμορφώσουν όμορφα το σώμα σας. Ανακαλύψτε το Group Kick, ανακαλύψτε την αυτοπεποίθηση σας!

Fight Do

Πρόγραμμα προπόνησης στο οποίο συμμετέχετε σε μια φανταστική πάλη, έχοντας ως βάση το ρυθμό της μουσικής απέναντι σε έναν ή περισσότερους αντιπάλους συνδυάζοντας κινήσεις από το Boxing, Karate, Mixed Martial Arts και Tae Kwon Do.

Fit Box

Δυναμικό πρόγραμμα εκγύμνασης που συνδυάζει κινήσεις πυγμαχίας με ανεβαστική μουσική. Ο ασκούμενος εφοδιάζεται με προστατευτικούς επίδεσμους για τα χέρια και χρησιμοποιεί ένα σάκο πυγμαχίας (εδάφους) για να εκτελεί χτυπήματα και κλωτσιές. Γυμνάζεται αποτελεσματικά ολόκληρο το σώμα και εξασκούνται οι πολεμικές δεξιότητες του ατόμου.

Crossfit

Άρσεις βαρών, ενόργανη γυμναστική και πλειομετρικές ασκήσεις πραγματοποιούνται σε μικρό χρονικό διάστημα και χωρίς παύση. Το Crossfit δεν έχει σταθερό ασκησιολόγιο, γυμνάζει όλες τις μυϊκές ομάδες και είναι ιδανικό για όσους στοχεύουν στη βελτίωση της αντοχής και στην αύξηση της δύναμής τους μέσω μιας έντονης γυμναστικής.

Power Bag

Με τον όρο Power Bag εννοούμε τα μαλακά στην υφή βάρη με γέμισμα από άμμο και με υφασμάτινες λαβές, τα οποία χρησιμοποιούνται σε προπόνηση είτε ως εισαγωγή του ασκούμενου στο άθλημα της άρσης βαρών είτε για ολική ενδυνάμωση του σώματος, χάσιμο βάρους και αποκατάσταση τραυματισμών.

Weight Training

Προπονητικό πρόγραμμα με βάρη. Εκτελούνται ασκήσεις όπως ημικαθίσματα, με βάρος ανάλογα με τη φυσική κατάσταση, τους στόχους και τις ανάγκες του ασκούμενου, ώστε να αποκτήσει μυϊκό όγκο, να βελτιώσει τη δύναμη και την αντοχή του και να χάσει βάρος.

Bands Training

Προπόνηση για αποκατάσταση τραυματισμών, αύξηση δύναμης, απώλεια βάρους και ενδυνάμωση συγκεκριμένων σημείων του σώματος χάρη στα λάστιχα με τις λαβές. Αποτελεί μια προπόνηση αντίστασης με πολλά πλεονεκτήματα και μικρό κίνδυνο τραυματισμών.

Floor Exercise

Σειρά ασκήσεων πάνω σε στρώμα γυμναστικής με τη βοήθεια οργάνων γυμναστικής, για εκγύμναση κυρίως της πλάτης, των γοφών, των κοιλιακών, αλλά και των μυών του πυελικού εδάφους.

Kimax

Πρόγραμμα προπόνησης το όποιο βασίζεται στις αρχές του karate, kickboxing, mixed martial arts και του tae kwon do. Στο KIMAX ο αθλούμενος ασκείται με ελεύθερο σάκο του box φορώντας τα ειδικά γάντια και πέρνα 60 διασκεδαστικά, γεμάτα ένταση, λεπτά, με δυνατή upbeat μουσική ανεβάζοντας τη φυσική του κατάσταση στο επόμενο επίπεδο.

BodyPump

Ένας πολύ γρήγορος τρόπος για να διαμορφώσετε το σώμα σας και να κάψετε λίπος. Αποτελεί πρόγραμμα εκγύμνασης για σύσφιξη χρησιμοποιώντας βάρη και είναι σχεδιασμένο για όσους θέλουν να προσθέσουν σωματική δύναμη στην αεροβική τους εκγύμναση. Η απλότητα της συγκεκριμένης εκγύμνασης κάνει το BODYPUMP ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για την ανάπτυξη δύναμης και αυτοπεποίθησης. Ο συνδυασμός μοντέρνων τραγουδιών και συναρπαστικής χορογραφίας βοηθούν στην ολοκλήρωση της 45-λεπτης ή μίας ώρας προπόνηση. Θα χρησιμοποιήσετε μια πλατφόρμα step, μια μπάρα και βάρη.

Group Power

Μέθοδος εκγύμνασης με μπάρα η οποία δυναμώνει όλες τις κύριες μυϊκές ομάδες. Απλές και εύκολες προπονητικές κινήσεις όπως καθίσματα, προβολές, πιέσεις υπό τη συνοδεία καταπληκτικής μουσικής. Αυτό το πρόγραμμα 60 λεπτών απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και είναι κατάλληλο για όλα τα προπονητικά επίπεδα.

Radical Power

Ένα προκλητικό πρόγραμμα δύναμης και αντοχής, χρησιμοποιώντας ένα ανταλλάξιμο barbell. Το Radical Power έχει ως σκοπό να προσφέρει εκγύμναση σε 4 διαφορετικές μυικές ομάδες. Κάθε σχήμα συνδυάζει τις ομάδες κατάρτισης και μυών με διαφορετικούς τρόπους έτσι ώστε να επιτυγχάνεται, δύναμη, αντοχή, τονισμό και κάψιμο λίπους.

Group Core

Πρόγραμμα 30 λεπτών με σκοπό την ενδυνάμωση του κορμού (από την ωμική ζώνη μέχρι και τους γοφούς), για βελτίωση της αθλητικής ικανότητας και πρόληψη ενοχλήσεων στην σπονδυλική στήλη! Η τόνωση των μυών της κοιλιάς είναι ο πρωταρχικός του στόχος.

CXWORX

Το CXWORX επικεντρώνεται στον κορμό και τους μύες που συνδέουν το άνω με το κάτω μέρος του σώματός σας. Είναι ιδανικό για να ενδυναμώσετε και να συσφίξετε την κοιλιά και τους γλουτούς, καθώς βελτιώνει τη λειτουργική δύναμη του σώματός σας και συμβάλλει στην αποφυγή τραυματισμών.

BodyVive

Το BODYVIVE είναι ένα ομαδικό πρόγραμμα ήπιας μορφής άσκησης με χρήση του βάρους των αθλούμενων, μπάλες και σωλήνες VIVE, σε συνδυασμό με ευχάριστη μουσική. Το πρόγραμμα  προπόνησης έχει σκοπό την ενδυνάμωση και τόνωση του κορμού και των γλουτών των αθλουμένων με την καθοδήγηση του γυμναστή.

ABS and HIPS

Χορογραφημένο πρόγραμμα προπόνησης που σκοπό έχει την ενδυνάμωση και τόνωση του κορμού και των γλουτών των αθλουμένων με την καθοδήγηση του γυμναστή και με την συνοδεία ευχάριστης μουσικής.

Aerobic

Το aerobic είναι μορφή αερόβιας άσκησης που συνδυάζει καρδιοαναπνευστική εξάσκηση μέσα από ανεβαστική μουσική και έξυπνες χορογραφίες που  απογειώνουν την διάθεση των αθλουμένων.

Step Aerobic

Το step aerobic είναι μια μορφή αερόβιας άσκησης που συνδυάζει καρδιοαναπνευστική εξάσκηση. Η διάφορα από το απλό aerobic είναι η χρήση του step του όποιου το ύψος ρυθμίζει ο αθλούμενος για να ανεβάσει την ένταση της άσκησης του.

Boxing

Η πυγμαχία, κοινώς μποξ ή μπόξινγκ, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αγωνίσματα και μαχητικές πολεμικές τέχνες, που στηρίζεται στην ικανότητα των αντιπάλων να αντικρούσουν μόνο με τις γροθιές τους ο ένας τον άλλο και να καταφέρουν, με εύστοχα και γερά κτυπήματα, να βγάλουν εκτός μάχης ο καθένας τον αντίπαλό του. Σε όλα τα είδη αγώνων απαγορεύεται τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, στην πλάτη, στο πίσω μέρος του κεφαλιού ή στον αυχένα.

RPM

Το RPM είναι μια 50-λεπτη τάξη εσωτερικής ποδηλασίας βασισμένη στην υπαίθρια ποδηλασία. Οδηγείτε με μουσική που εμπνέει για περίπου 20-25 χιλιόμετρα ποικίλης περιοχής, ελέγχοντας την ένταση της άσκησης με ένα μοχλό αντίστασης και με την ταχύτητα των πετάλων. Ο εκπαιδευτής του RPM θα σας οδηγήσει σε ένα ταξίδι χορογραφημένο σε 9 μουσικά κομμάτια και μέσω ενσωματωμένων στάσεων οδήγησης και ταχυτήτων για να ταιριάζει στις περιοχές.

Group Ride

Κάντε στατική ποδηλασία για 60 λεπτά ανεβαίνοντας βουνά και περνώντας γρήγορα μέσα από πεδιάδες καθώς αυξάνετε τα προπονητικά σας επίπεδα και διαμορφώνετε το κάτω μέρος του σώματος σας. Ανακαλύψτε το Group Ride,  ανακαλύψτε πόσο εύκολα καίγονται θερμίδες!

Top Ride

Ένα εσωτερικό πρόγραμμα ποδηλασίας δημιουργήθηκε συγκεκριμένα για να ικανοποιήσει τα αιτήματα όλων των φίλων της ποδηλασίας. Το TOP RIDE προσφέρει 3 διαφορετικά προγράμματα ποδηλασίας γύρων, Full Day, Race & Climb. Το TOP RIDE προσφέρει ασκήσεις κυρίως σε γλουτούς και πόδια, που βοηθούν στην βελτίωση και κυκλοφορία του αίματος καθώς και στο αναπνευστικό σύστημα.

Group Step

Μάθετε πως με 60 λεπτά εκγύμνασης πάνω στην πλατφόρμα (step) μπορούμε να γυμνάσουμε και σχηματίσουμε το κάτω μέρος του σώματος μας. Αυξήστε την αντοχής σας διαμορφώντας τις κινήσεις και το ύψος του step. Ανακαλύψτε το Group Step,  πως να παίζετε με το step για μέγιστα και ασφαλή αποτελέσματα!

BodyStep

Ομαδικό πρόγραμμα step, όπου ο κάθε αθλούμενος ρυθμίζει το ύψος του "σκαλοποατιού" ανάλογα με το επίπεδο του και πραγματοποιεί απλές κινήσεις επάνω και γύρω από αυτό, ακολουθώντας το ρυθμό της μουσικής και τις οδηγίες του εκπαιδευτή. Ιδανική αερόβια άσκηση για κάψιμο λίπους και ενδυνάμωση ολόκληρου του σώματος.

X55

Είναι ένα σύγχρονο και επαναστατικό επιμορφωτικό πρόγραμμα τονισμού και δύναμης! Το καινοτόμο σύστημά που ενσωματώνει την εξάσκηση χρησιμοποιώντας το βάρος τους σώματος ως αντίσταση χρησιμοποιόντας διαφορετικά ερεθίσματα και στοιχεία για τη ρύθμιση της έντασης. Είναι ιδανική για το κάψιμο του λίπους και εκμετάλλευση όλων των μυών του σώματος.

Group Groove

60 λεπτά χορευτικές φιγούρες με τη συνοδεία καταπληκτικής και γεμάτης ενέργεια μουσικής. Νοιώστε το ανεπανάληπτο αίσθημα της ξεγνοιασιάς με αυτό το καθαρά χορευτικό, αερόβιο πρόγραμμα! Ανακαλύψτε το Group Groove, ανακαλύψτε πως  χορεύετε!

BodyJam

Ομαδικό πρόγραμμα διάρκειας 55 λεπτών που συνδυάζει χορό και αερόβια άσκηση. Μια ευκαιρία να αθληθείτε, αλλά και να μάθετε να χορεύετε στο ρυθμό των τελευταίων μουσικών επιτυχιών υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών.

Group Active

Αισθανθείτε γεμάτοι ενέργεια, αποκτήστε δύναμη, ισορροπία, ευλυγισία. Αυτό το καταπληκτικό πρόγραμμα των 60 λεπτών υπόσχεται να σας ανεβάσει το επίπεδο αντοχής και φυσικής κατάστασης. Ενθαρρυντική μουσική και φιλικοί instructors σας καθοδηγούν στην βελτίωση όλων των παραμέτρων άσκησης. Ανακαλύψτε το Group Active, ανακαλύψτε μέχρι που μπορείτε να φτάσετε!

BobyAttack

Το BODYATTACK είναι ένα πρόγραμμα εμπνευσμένο από τα σπόρ για βελτίωση αντοχής και δύναμης. Συνδυάζει αθλητικές αερόβιες κινήσεις με ασκήσεις δύναμης και σταθεροποίησης. Οι έμπειροι εκπαιδευτές και η δυνατή μουσική δίνουν σε αρχάριους και έμπειρους αθλητές το σωστό κίνητρο για την υλοποίηση των στόχων τους. Το BODYATTACK έχει σχεδιαστεί γύρω από ένα 55-λεπτο πρόγραμμα με 11 μουσικά τραγούδια και ασκήσεις που προκαλούν την αντοχή και τη δύναμη.

UBound

Επιτόπου πηδήματα σε ένα μίνι τραμπολίνο υψηλής έντασης, αλλά με μηδέν αντίκτυπο και καμία ζημία στους συνδέσμους. Το UBOUND ωφελεί το λεμφατικό σύστημα και βοηθά να απελευθερώνονται οι τοξίνες. Η προπόνηση είναι πολύ απλή, αποτελεσματική και διασκεδαστική.

Group Centergy

Ανταμείψετε το σώμα σας μέσα από  ένα 60 λεπτο ταξίδι, με κινήσεις εμπνευσμένες από το yoga και το pilates.  Μουσική γεμάτη θετική ενέργεια και instructors έτοιμοι να σας καθοδηγήσουν σε ένα ασφαλισμένο προπονητικό πρόγραμμα. Ανακαλύψτε το Group Centergy, ανακαλύψτε την ελαχιστοποίηση του άγχους!

BodyBallance

Το BODYBALANCE είναι η άσκηση που συνδυάζει Yoga, Thai Chi και Pilates και σου προσφέρει την αίσθηση ηρεμίας, συγκέντρωσης και δύναμης. Αποτελεί μια 55-λεπτη ομαδική άσκηση με μουσική, η οποία απομακρύνει το άγχος της καθημερινότητας και ενισχύει τη σωματική και ψυχική ευεξία. Κάθε τάξη αποτελείται από 45 λεπτά απλών αλλά προκλητικών ασκήσεων, ακολουθούμενη από 10 λεπτά χαλάρωσης και διαλογισμού.

Belly Dance

Ο χορός οριεντάλ (η χορός της κοιλιάς, όπως είναι ως επί το πλείστον γνωστός στον δυτικό κόσμο) είναι ο σημερινός αποκαλούμενος χορός της ανατολής. Παρότι φαινομενικά ο χορός της κοιλιάς είναι αρκετά ελεύθερος, στην πραγματικότητα διέπεται από αυστηρούς κανόνες, και είναι εκτελεστικά ιδιαίτερα δύσκολος. Υπάρχουν πολλά είδη χορού της κοιλιάς, ανάλογα με τη μουσική, την προέλευση και το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα.

Pilates (Beg/Int/Adv)

Μέθοδος προπόνησης που δημιουργήθηκε από τον Joseph Pilates στις αρχές του 20 αιώνα. Μέσα από την προπόνηση αυτή ο αθλούμενος βελτιώνει την ευλυγισία, την ενδυνάμωση του κορμού άλλα και ολόκληρου του σώματος. Δίνει έμφαση στην αναπνοή και δυναμώνει τον κορμό και το κέντρο του και βελτιώνει την μυική συναρμογή και ισορροπία. Υπάρχουν επίπεδα αρχάριων και προχωρημένων και η ένταση του μαθήματος καθορίζεται από την προσαρμοστικότητα και πρόοδο του πελάτη.

Prenatal Pilates

Πρόγραμμα Pilates που απευθύνεται σε εγκύους.  Περιλαμβάνει ασκήσεις που εκτελούνται με ασφάλεια, κρατούν σε φόρμα τη μέλλουσα μαμά, δυναμώνουν τους μύες, βελτιώνουν τη σταθερότητα, την αντοχή, την ευελιξία και τη στάση του σώματός της.

Abs & Thighs Pilates

Μαθήματα Pilates με έμφαση στις ασκήσεις που πετυχαίνουν την ενδυνάμωση των κοιλιακών και των μηρών. Οι ασκήσεις εδάφους συμβάλλουν στην εκγύμναση των κοιλιακών μυών, βελτιώνουν τη στάση του σώματος και αυξάνουν τη σωματική δύναμη και αντοχή. Οι κυκλικές ασκήσεις και τα τεντώματα των ποδιών γυμνάζουν και συσφίγγουν αποτελεσματικά τους μηρούς.

Circuit Pilates

Το Circuit Pilates στοχεύει στην ισορροπημένη σωματική ανάπτυξη και στην αύξηση της απόδοσης του σώματος με ασκησιολόγιο, που απαιτεί τη χρήση οργάνων και αξεσουάρ Pilates.

A.B.T Pilates

Έχει τριπλό στόχο, όπως προδίδουν και τα αρχικά του ονόματός του· τη σύσφιξη και ενδυνάμωση των μυών των γλουτών (Butt), των μηρών (Thighs) και της κοιλιακής περιοχής (Abs).

Special Injuries Pilates

Επιταχύνει την ανάκαμψη του οργανισμού μετά από χειρουργική επέμβαση, εγκεφαλικό επεισόδιο και άλλα νευρολογικά προβλήματα. Οι ασκήσεις του ειδικεύονται στην επούλωση χρόνιων και μη τραυματισμών και ενδυναμώνουν το σώμα για αποφυγή σοβαρών τραυματισμών.

Portdebras Core Training

Δημιουργήθηκε στη Μόσχα το 2006 από δύο επαγγελματίες χορευτές. Αποτελεί ένα συνδυασμό χορού με ασκήσεις μπαλέτου, Pilates και γυμναστικής για ενδυνάμωση του σώματος, ενίσχυση της ευλυγισίας και βελτίωση της λειτουργίας των εσωτερικών οργάνων. Οι αργές χορογραφίες του εκτελούνται παράλληλα με ασκήσεις αναπνοής για επίτευξη -εκτός από τη σωματική υγεία- της πνευματικής ισορροπίας.

Hatha Yoga

Το είδος του yoga που επικεντρώνεται στην επίτευξη της ισορροπίας του μυαλού με το σώμα και στην ανάπτυξη της ικανότητας του μυαλού να παραμένει ανεπηρέαστο από εξωτερικούς ψυχολογικούς παράγοντες. Στο Hatha Yoga πραγματοποιούνται ασκήσεις ορθοστασίας, εσωτερικού καθαρισμού, ελέγχου της αναπνοής και διαλογισμού για ψυχική ηρεμία.

Vinyasa Yoga

Στο Vinyasa Yoga οι ασκήσεις εκτελούνται σε συγχρονισμό με την αναπνοή, δηλαδή οι ανοδικές κινήσεις με εισπνοή και οι καθοδικές με εκπνοή. Οι ασκήσεις γίνονται σε πιο γρήγορο ρυθμό από άλλα είδη yoga και πετυχαίνουν την αύξηση της μυϊκής δύναμης, της αντοχής, της ευελιξίας και τη μείωση του στρες.

Ashtanga Yoga

Αναφέρεται ως Ashtanga Vinyasa Yoga και αποτελεί τη βάση για το Vinyasa Yoga και το Power Yoga. Δίνει έμφαση στο συντονισμό της κίνησης με την αναπνοή για ψυχική ηρεμία και απορρόφηση της θετικής ενέργειας από το σώμα. Οι ασκήσεις της κυκλικής αναπνοής αυξάνουν τη θερμότητα του σώματος και αυτό αποτοξινώνεται μέσω του ιδρώτα.

Iyengar Yoga

Είναι παραλλαγή της Hatha Yoga και δίνει ιδιαίτερη προσοχή στη δομική ευθυγράμμιση της στάσης του σώματος μέσω των ασκήσεών του. Προτείνει τη χρήση αξεσουάρ γυμναστικής για ακριβή εκτέλεση των ασκήσεων και πρόληψη τραυματισμών.

Bikram Yoga

Είναι ιδανικό σε περιβάλλον με υψηλή θερμοκρασία και υγρασία. Δημιουργήθηκε στις αρχές του 1970 και περιλαμβάνει τεχνικές του Hatha Yoga. Το Bikram Yoga έχει σαν αποτέλεσμα το χάσιμο βάρους, τη βελτίωση της στάσης του σώματος, την πνευματική διαύγεια και την επούλωση τραυματισμών.

Prenatal Yoga

Πραγματοποιείται σε χαμηλή ένταση για την προστασία της εγκύου και του μωρού. Οι ασκήσεις του δυναμώνουν την πλάτη και τον κορμό της εγκύου, βελτιώνουν τη στάση του σώματός της, βοηθούν στην καλύτερη οξυγόνωση του οργανισμού της και στην συναισθηματική της ισορροπία. 

Laughter Yoga

Ήρθε από την Ινδία και έκανε τους πάντες να γελούν. Η φιλοσοφία του laughter yoga είναι να θεραπευτεί ψυχικά το άτομο μέσω των ευεργετικών ιδιοτήτων του γέλιου. Με τη γρήγορη εισπνοή και εκπνοή, που πραγματοποιείται μέσω του γέλιου, γίνονται μαλάξεις στα εσωτερικά όργανα, γεμίζει το σώμα θετική ενέργεια, αποβάλλεται το άγχος και αφήνει τελικά το άτομο ήρεμο και χαρούμενο. Περιλαμβάνει ομαδικά παιχνίδια γέλιου, ασκήσεις αναπνοής και διαλογισμό. Είναι κατάλληλο για κάθε ηλικία, από παιδιά μέχρι ηλικιωμένους.

Trance Yoga

Εξασκήσου στη yoga χορεύοντας. Νέα χορευτική εκδοχή της yoga κατά την οποία ο ασκούμενος πραγματοποιεί τις ασκήσεις σε πιο γρήγορο ρυθμό και με περισσότερη ζωντάνια απ’ ότι ένα κανονικό μάθημα yoga, ακολουθώντας το ρυθμό της ανεβαστικής μουσικής. Είναι ιδανικόςς τρόπος για όσους επιθυμούν να μειώσουν το βάρος τους και να γυμναστούν ολοκληρωμένα, επιτυγχάνοντας παράλληλα την ψυχική τους ηρεμία.

Mantra Yoga

Στη mantra yoga το άτομο σιγοτραγουδά στίχους που ευνοούν το διαλογισμό και την απόλυτη συγκέντρωση. Μέσα από τον ήχο αποκαλύπτεται το υπερσυνείδητο και επιτυγχάνεται η εσωτερική ηρεμία.

Pranayama Yoga

Το είδος της yoga που ειδικεύεται στον έλεγχο της αναπνοής. Το άτομο επιτυγχάνει το συγχρονισμό σώματος και πνεύματος και πραγματοποιεί ασκήσεις αναπνοής, μέσω των οποίων προσλαμβάνει οξυγόνο και ταυτόχρονα αποβάλει τις τοξίνες με την εκπνοή. Έτσι, ανακουφίζονται τα συμπτώματα του άγχους, βελτιώνει τη λειτουργία του σώματος και αφήνει κατάλοιπα τη γαλήνη και την ευφορία.

Yin Yoga

Αν και έχει καταγωγή από την Αμερική διατηρεί ωστόσο την ασιάτικη φιλοσοφία του, το Yin Yoga, μια παραλλαγή της yoga με χαρακτηριστικό της τις ασκήσεις και κινήσεις μεγάλης διάρκειας. Στόχος της είναι να αυξήσει  την κυκλοφορία στις αρθρώσεις και να αποκαταστήσει τη ροή της «λεπτής ενέργειας»στο σώμα, η οποία ευθύνεται για την υγεία των εσωτερικών οργάνων και την ισορροπία των συναισθηματικών επιπέδων.

Yoga for Athletes

Παραλλαγή yoga που απευθύνεται σε αθλητές. Παρουσιάζει συγκεκριμένο ασκησιολόγιο με στόχο να γνωρίσει καλύτερα το σώμα του ο αθλητής, να απομονώσει τα αδύνατα σημεία του, ώστε να τα βελτιώσει και αντίθετα να διατηρήσει τα δυνατά του σημεία. Το Yoga για αθλητές ενδυναμώνει τον κορμό του σώματος, βελτιώνει τη δύναμη, εξασκεί μυϊκές ομάδες που λειτουργούν στο άθλημα, ενισχύει την ευελιξία, την ισορροπία και την ικανότητα για έλεγχο των συναισθημάτων.

Power Yoga

Η Power Yoga είναι θιβετιανή φιλοσοφία εκγύμνασης με όπλο την ορθή στάση του σώματος και την ενδυνάμωση των μυών με σκοπό την ισχυροποίηση του σώματος και του νου. Βασίζεται στις δυναμικές και ισομετρικές, στατικές ασκήσεις (τα λεγόμενα ασάνας- στάσεις σώματος), ενώ περιλαμβάνει τεχνικές διαφραγματικής αναπνοής και ισορροπίας σώματος με εντυπωσιακά και άμεσα αποτελέσματα. Η μέθοδος αυτή, είναι απλή και βατή για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, προηγούμενης φυσικής κατάστασης, σωματικού βάρους, σωματότυπου και προηγούμενης εμπειρίας ή αθλητικής δραστηριότητας, έχοντας πολλαπλά ψυχοσωματικά οφέλη.

Oxigeno

Ένα πρόγραμμα άσκησης βασισμένο σε Pilates και Yoga το οποίο προσφέρει ευλυγισία, δύναμη και κινητικότητα, μέσω των αρμονικών και ρευστών κινήσεων χρησιμοποιόντας σωστές αναπνοές. Στον ήχο της απαλής μουσικής, το σώμα σας χαλαρώνει φθάνοντας σε μια κατάσταση ηρεμίας.

Yoga

Η Yoga είναι μια παράδοση που έχει τις ρίζες της βαθιά πίσω στο χρόνο. Αφορά στην προσπάθεια του ανθρώπου να καλλιεργήσει τις δυνατότητές του και να κατανοήσει τον εαυτό του. Η άσκηση στη Yoga προσφέρει ευεξία, καλή υγεία, διαύγεια και αρμονία. Βελτιώνει τη στάση του σώματος, εναρμονίζει τη λειτουργία των συστημάτων και χαρίζει νοητική και συναισθηματική ισορροπία. Όλοι μπορούν να ασκηθούν στη Yoga ανεξάρτητα από το φύλο, την ηλικία ή τη φυσική τους κατάσταση. Προσφέρονται μαθήματα Yoga για όλα τα επίπεδα εμπειρίας. Οργανώνονται επίσης μαθήματα για εγκύους, για παιδιά και εφήβους.

Kids Yoga

Ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα yoga για παιδιά. Παρότι δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο στη χώρα μας όσο στο εξωτερικό, είναι ένας ιδανικός τρόπος να ενταχθεί το παιδί σ’ ένα πιο υγιή τρόπο ζωής, να διεγείρει τις σωματικές και ψυχικές του ικανότητες, αλλά και να αντιμετωπίσει φυσικές ασθένειες ή συναισθηματικές διαταραχές. Περιλαμβάνει επιλεκτικές ασκήσεις του είδους, εύκολες και ασφαλείς, οι οποίες ενδέχεται σε ορισμένες περιπτώσεις να εκτελούνται με τη μορφή παιχνιδιού, ώστε να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών.

Baby and Mummy Yoga

Υoga για νέες μαμάδες και τα βρέφη τους. Οι ασκήσεις είναι χαμηλής έντασης, απόλυτα ασφαλείς και γυμνάζουν κυρίως τη μητέρα, κρατώντας πάνω της ή έχοντας στο πλάι το μωρό της.  Έτσι η νέα μαμά βρίσκει ξανά τη φόρμα της και ενισχύει το δεσμό της με το μωρό της, μέσω ενός χαλαρωτικού τρόπου γυμναστικής.

RadKidz

Ως απάντηση στην ανάπτυξη της παγκόσμιας ανησυχίας για την παχυσαρκία και την αδράνεια στα παιδιά, η RADICAL FITNESS παρουσιάζει το RADKIDZ. Το πρώτο πρόγραμμα προσαρμόσιμο για παιδιά από 4 έως 12 έτων. Το RADKIDZ προσφέρει στα παιδία, αναψυχή, σωματική δραστηριότητα χρησιμοποιώντας διάφορα παιχνίδια, χορογραφίες και χορό!

Zumbatomic

Παρακλάδι της  Zumba, το  Zumbatomic είναι ένα χορευτικό πρόγραμμα γυμναστικής αποκλειστικά για παιδιά. Οι γεμάτες ενέργεια χορογραφίες του ενισχύουν την αυτοπεποίθηση, βελτιώνουν το μεταβολισμό και ρυθμίζουν το συντονισμό. Οι κινήσεις από είδη χορού, όπως hip-hop, reggaeton και cumbia γυμνάζουν αποτελεσματικά τα παιδιά και κάνουν το μάθημα πραγματική διασκέδαση.

Salsa Dance

Ο χορός σάλσα είναι ένας λάτιν χορός που δημιουργήθηκε από τους ισπανόφωνους της καραϊβικής και από τους ισπανόφωνους μετανάστες στις ΗΠΑ. Αναμιγνύει στοιχεία από διάφορούς αφρικάνικους και ευρωπαϊκούς χορούς. Βασικές επιρροές τις Σάλσα είναι οι χοροί Σόν, Ρούμπα, Γκουαράτσα, Μπόμπα. Ο χορός Σάλσα χορεύεται κυρίως σε ζευγάρια, αν και υπάρχουν και σόλο φόρμες, και η Ρουέδα που χορεύεται σε κύκλο οπού τα ζευγάρια ανταλλάσουν τους παρτενέρ τους κατά τη διάρκεια του χορού.

Mega Danz

Salsa, Hip Hop, Dance, Merengue, Reggaeton, Jazz, Flamenco, Pop, Strip Dance, Brazilian, Arabic, είναι κάποια είδη μουσικής του MEGA DANZ. Κάθε τραγούδι στο MEGA DANZ περιέχει ρυθμό, χορό, διασκέδαση και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για καρδιολογικές παθήσεις.

SH'BAM

Δείχνει απλό αλλά στην πραγματικότητα περιλαμβάνει καυτές χορευτικές κινήσεις, SH'BAM είναι ο ιδανικός τρόπος για να εμφανίσει το κρυμμένο αστέρι σας. Το SH'BAM είναι η απόλυτη διασκέδαση και ένας κοινωνικός τρόπος άσκησης. Μια τυπική τάξη SH'BAM διαρκεί 45-λεπτά, και περιλαμβάνει δώδεκα διαφορετικές πίστες. Κάθε πίστα διαθέτει μοναδική χορογραφία και είναι ουσιαστικά, μια αυτόνομη ρουτίνα χορού.

Zumba Gold

Είναι ένα διαμορφωμένο χορευτικό πρόγραμμα εκγύμνασης, που απευθύνεται σε ευρύτερο κοινό, ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης και χορευτικών ικανοτήτων. Οι κινήσεις της Zumba Gold είναι πιο απλές και πραγματοποιούνται πιο αργά σε σχέση με άλλα προγράμματα Zumba, για να μπορεί ο ασκούμενος, αρχάριος ή προχωρημένος, να τις εκτελέσει καλύτερα και να αισθανθεί την επίδραση της γυμναστικής στο σώμα του.

Zumba Toning

Το μάθημα της Zumba Toning διαφέρει από την παραδοσιακή Zumba όσο αφορά τον τρόπο εκγύμνασης. Το πρόγραμμα της Zumba Toning επιτυγχάνει την κυκλική προπόνηση για ενδυνάμωση και βελτίωση της αντοχής, χρησιμοποιώντας συνήθως βαράκια. Τα αποτελέσματα του προγράμματος είναι η καρδιαγγειακή υγεία και το χάσιμο πολλών θερμίδων.

Zumba Basic 1

Πρόγραμμα κατάλληλο για όσους αποσκοπούν στο να γίνουν εκπαιδευτές Zumba. Στη Zumba Basic 1 οι επίδοξοι εκπαιδευτές θα μάθουν τα βήματα τεσσάρων ειδών χορού της Zumba, merengue, salsa, cumbia και reggaeton, όπως επίσης και τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούν να τα συνδυάσουν σ’ ένα τραγούδι.

Zumba Basic 2

Το δεύτερο επίπεδο της εκπαίδευσης για διδασκαλία της Zumba. Στο πρόγραμμα Zumba Basic 2 διδάσκονται τα βήματα άλλων έξι ρυθμών της Zumba, belly dance, flamenco, tango, samba, soca και quebradita. Ακόμη οι εκπαιδευόμενοι μαθαίνουν χορευτικές τεχνικές εκγύμνασης προχωρημένου επιπέδου και τον τρόπο να συνδυάζουν τα βήματα ανάλογα με το ύφος της μουσικής και να τα διαχωρίζουν ανάλογα με το στιλ. 

Zumba Start Gold

Απευθύνεται σε αρχάριους εκπαιδευτές που ενδιαφέρονται να διδάξουν άτομα μέσης ηλικίας, ικανοποιώντας τις ανατομικές και ψυχικές ανάγκες τους. Οι εκπαιδευόμενοι μαθαίνουν επίσης πως να διδάξουν άτομα αγύμναστα, που έρχονται σε επαφή με τη Zumba για πρώτη φορά και προετοιμάζονται για την εκμάθηση της διδασκαλίας του προγράμματος Zumba Gold.

Zumba Sentao

Είναι το είδος της Zumba που επικεντρώνεται στη μυϊκή ενδυνάμωση, στην ενίσχυση της ισορροπίας και στη βελτίωση της καρδιαγγειακής λειτουργίας. Οι ασκούμενοι πραγματοποιούν ασκήσεις-χορευτικές κινήσεις με όργανο μια καρέκλα.

Pole Dance

Απαλλάχθηκε από τα ταμπού και τις προκαταλήψεις που τον θεωρούν προκλητικό χορό των νυχτερινών κέντρων και κερδίζει όλο και περισσότερους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Είναι χορός γύρω και πάνω σε στύλο με περίτεχνες κινήσεις και ακροβατικά που εμπνέουν αισθησιασμό. Βελτιώνει σημαντικά την καρδιαγγειακή λειτουργία, γυμνάζει αποτελεσματικά όλο το σώμα, αυξάνει τη δύναμη και την αντοχή και τονώνει την αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας.

Zumba Class

Το ομαδικό μάθημα της Zumba αποτελεί χορευτικό πρόγραμμα γυμναστικής, το οποίο δημιουργήθηκε από τον Κολομβιανό χορευτή και χορογράφο Alberto Perez κατά τη διάρκεια τη δεκαετίας του 1990. Κάποια μέρα το 1986 ο Perez ξέχασε την κασέτα του με τη μουσική αερόμπικ που είχε ετοιμάσει για μια τάξη που δίδασκε, έτσι αποφάσισε να πάρει τις κασέτες που είχε στην τσάντα του, που περιείχαν παραδοσιακή μουσική όπως salsa και merengue, και να αυτοσχεδιάσει. Βρήκε τεράστια επιτυχία στην Κολομβία και στη συνέχεια σε όλον τον κόσμο, και πλέον η Zumba αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα προγράμματα γυμναστικής, ένα γεμάτο ενέργεια πάρτυ. Σήμερα μπορεί να ενσωματώνει κινήσεις από τα περισσότερα είδη χορών, όπως hip-hop, reggaeton, salsa, merengue, mambo, cumbia, soca, bachata, cha-cha-cha, samba, flamenco, Bolywood, χορό της κοιλιάς, ακόμα και από ελληνικούς χορούς, συνδιάζοντάς τα με κινήσεις από διάφορες πολεμικές τέχνες και στοιχεία από αερόβιες ασκήσεις και ρουτίνες.

Cardio Facility

Συντομογραφία του όρου cardiovascular, ο οποίος αναφέρεται στην καρδιά. Είναι η μορφή άσκησης στην οποία ο αθλούμενος ανεβάζει τους καρδιακούς του παλμούς. Χρησιμοποιείται επίσης ο όρος αερόβια άσκηση μέσα από άσκηση σε ποδήλατο, διάδρομο, ελλειπτικό μηχάνημα και μέσα από τα διάφορα ομαδικά προγράμματα στα γυμναστήρια. Η αερόβια άσκηση βοηθά στην ενδυνάμωση της καρδιάς, στην ενδυνάμωση των πνευμόνων και στην αύξηση της χωρητικότητας τους, αυξάνει τον μεταβολισμά, τη θερμιδική καύση και την απώλεια βάρους. Βοηθά, επίσης, στην καταπολέμηση του άγχους, στην αύξηση της ενέργειας και σε καλύτερο ύπνο.

Strength Machines

Όρος που αναφέρεται στα μηχανήματα ενδυνάμωσης που συναντάμε στα γυμναστήρια, στα οποία ο αθλούμενος με την κατάλληλη χρήση τους απομονώνει διάφορες μυϊκές ομάδες και περιορίζει το ρίσκο τραυματισμού, αφού το μηχάνημα κατευθύνει την κίνηση. Είναι ιδανικό για αρχάριους αθλούμενους στην ομαλή και σωστή ένταξη τους στο γυμναστήριο.

Free Weights

Όρος που αναφέρεται στην άσκηση με ελεύθερα βάρη. Χρησιμοποιείται από προχωρημένους αθλούμενους με αλτήρες και μπάρες, καθώς προσφέρει μεγαλύτερο εύρος κίνησης κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Cable Strength

Χρησιμοποιείται από προχωρημένους αθλούμενους, ξεφεύγοντας από τα σταθερά μηχανήματα απομόνωσης των μυών, αφού προσφέρει μεγαλύτερη γκάμα κινήσεων σε ό,τι αφορά την κατεύθυνση της κάθε άσκησης, καθώς μπορεί να μιμηθεί σε μεγάλο βαθμό την πραγματική κίνηση αθλητών σε διάφορα αθλήματα.

Functional Training Facility

Γνωστή και ως λειτουργική προπόνηση. Με αυτόν τον όρο περιγράφουμε την προπόνηση στην οποία ο αθλούμενος χρησιμοποιεί το σώμα του ως μηχάνημα εκγύμνασης, δυναμώνοντας παράλληλα τον κορμό, το άνω και κάτω μέρος του σώματος με ασκήσεις που πολλές φορές μιμούνται κινήσεις της καθημερινότητας μας, με πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό, καλύπτωντας όλες τις παραμέτρους του FITNESS!

Circuit Training Facility

Η κυκλική προπόνηση. Περιλαμβάνει ασκήσεις αντίστασης και αερόβιας άσκησης μέσα σ’ ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης, όπου ο αθλούμενος μετά το τέλος κάθε άσκησης προχωρά στην επόμενη με ένα πολύ μικρό διάλλειμα μεταξύ των δύο ασκήσεων.

Gymstick

Το Gymstick είναι ένα απλό και αποτελεσματικό εργαλείο Fitness που διαθέτει 5 διαφορετικές αντιστάσεις (1-30kg) για την αύξηση της καρδιοαναπνευστική αντοχής, της μυϊκής αντοχής και της ευλυγισίας του αθλούμενου.

TRX Training Gym Floor

Εργαλείο προπόνησης που δημιουργήθηκε από αμερικανούς πεζοναύτες,  εξαπλώθηκε ραγδαία στον απλό, καθημερινό αθλούμενο και αποτελεί, πλέον, ένα σημαντικό στοιχείο της λειτουργικής προπόνησης (βλ. Functional Training). Οι ιμάντες προσφέρουν τη δυνατότητα εκγύμνασης όλου του σώματος, για το χτίσιμο δυνατού κορμού και την αύξηση της μυϊκής αντοχής. Χρησιμοποιούνται τόσο από καθημερινούς αθλούμενος, όσο και από αθλητές, με την ένταση να αυξάνεται ανάλογα με το επίπεδο τους.

TRX Rip Training

Εργαλείο προπόνησης για ενδυνάμωση κορμού, γενική μυϊκή ενδυνάμωση, ευλιγισία, ισορροπία και μυϊκή συναρμογή. Χρησιμοποιείται από αθλητές και προπονητές μέσα από ειδικό ασκησιολόγιο, το οποίο καθορίζεται ανάλογα με τους στόχους και το επίπεδο του αθλούμενου.

Kinesis

Ιδανικό εργαλείο για λειτουργική προπόνηση (βλ. Functional Training), με το οποίο ο αθλούμενος έχει τη δυνατότητα να εξασκηθεί σε όλες τις παραμέτρους του fitness, με ασκήσεις και κινήσεις της καθημερινότητας του.

Power Plate

Πλατφόρμα δόνησης επάνω στην οποία στέκεται ο αθλούμενος και εκετελεί σειρές ασκήσεων για ενδυνάμωση του κορμού και ολόκληρου του σώματος. Χρησιμοποιείται σε πολλά γυμναστήρια και Personal Studios.

Kettlebells

Στην ελληνική ορολογία ονομάζονται “δράμια”. Η προπόνηση με kettlebells περιλαμβάνει σύνθετες ασκήσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των παραμέτρων του Fitness και της λειτουργικής προπόνησης (βλ. Functional Training) με πολλαπλά οφέλη για τον αθλούμενο.

Bosu

Συντομογραφία του όρου “Both sides up”, πρόκειται για ένα εργαλείο προπόνησης ιδανικό για λειτουργική προπόνηση (βλ. Functional Training). Ονομάστηκε έτσι επειδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τις δύο πλευρές, προσφέροντας στον αθλούμενο τη δυνατότητα βελτίωσης της ισορροπίας του κορμού, καθώς και την ενδυνάμωση ολόκληρου του σώματος.

Pilates Cool Kit

Μέθοδος προπόνησης που δημιουργήθηκε από τον Joseph Pilates στις αρχές του 20ου αιώνα. Μέσα από αυτή την προπόνηση, ο αθλούμενος βελτιώνει την ευλιγισία και την ισορροπία του, ενδυναμώνει τον κορμό (μυϊκή συναρμογή) και ολόκληρο το σώμα του. Υπάρχουν επίπεδα αρχαρίων και προχωρημένων, με την ένταση του μαθήματος να ορίζεται από την προσαρμοστικότητα και την πρόοδο του πελάτη.

TRX Rip Training Cool Kit

Εργαλείο προπόνησης για ενδυνάμωση κορμού, γενική μυϊκή ενδυνάμωση, ευλιγισία, ισορροπία και μυϊκή συναρμογή. Χρησιμοποιείται από αθλητές και προπονητές μέσα από ειδικό ασκησιολόγιο, το οποίο καθορίζεται ανάλογα με τους στόχους και το επίπεδο του αθλούμενου.

Equalizer

Απλός σχεδιασμός, δραματικά αποτελέσματα. Χιλιάδες personal trainers το λατρεύουν! Το ίδιο θα κάνετε και εσείς... Απλοποιήστε τη ρουτίνα άσκησής σας, και κατακτήστε τους στόχους σας, χρησιμοποιόντας τα Lebert EQUALIZER Total Body Strengthener. Το Lebert Equalizer είναι ένα απλό, φορητό, αξεσουάρ πολλαπλών χρήσεων. Ο ευέλικτος σχεδιασμός του το καθιστά ιδανικό εργαλείο κατάρτισης δύναμης, σε χέρια, στήθος, πλάτη και τους μύς του κορμού, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά το βάρος του σώματός ως αντίσταση. Το Equalizer χρησιμοποιείται τώρα από αθλητές όλων των επιπέδων και ηλικιών, σε bootcamps, ομάδες γυμναστήριων, από αθλητές πολεμικών τέχνών, συλλόγους και γυμναστήρια σε όλο τον κόσμο.

Krankcycle

Πρωτοποριακό όργανο γυμναστικής με σέλα και περιστρεφόμενους βραχίονες, το οποίο γυμνάζει αποτελεσματικά τον άνω κορμό του σώματος με την κυκλική κίνηση των χεριών σε διαφορετικά ύψη για εκγύμναση διαφορετικών μυϊκών ομάδων.

Gyrotonic Expansion System

Το Gyrotonic Expansion System είναι μια ολιστική προσέγγιση για την κίνηση που έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες των ανθρώπων όλων των ηλικιών και ικανοτήτων.

 

Personal Training

Η εκγύμναση με προσωπικό γυμναστή συμβάλλει στη μεγιστοποίηση της απόδοσης του αθλούμενου, μέσα από σύγχρονες μεθόδους προπόνησης, εκμάθηση σωστής τεχνικής, εξατομικευμένο ασκησιολόγιο και πειθαρχεία στο πρόγραμμα, το οποίο ορίζεται με τη συμμετοχή του αθλούμενου. Ακόμη, ο προσωπικός γυμναστής παρέχει κίνητρα και συμβουλές σωστής διατροφής.

Μασάζ

Είτε πρόκειτε για χαλαρωτικό, αθλητικό, ή θεραπευτικό μασάζ, αφεθείτε στους ειδικά εκπαιδευμένους maser του Health Club μας.

Διατροφολόγος

Επισκεφτείτε τον διατροφολόγο του Health Club μας, για εξειδικευμένες και εξατομικευμένες συμβουλές. Γιατί η σωστή και η ισοροπημένη διατροφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην υγείας σας.

Lipomassage

Το lipomassage χρησιμοποιείτε για να απομακρύνετε το μόνιμα αποθηκευμένο λίπος, που είναι ανθεκτικό στη φυσική άσκηση και τη δίαιτα. Μετά από έξι συνεδρίες διάρκειας 35 λεπτών η κάθε μία, θα δείτε ορατά αποτελέσματα στη σιλουέτα σας, χάνοντας βάρος εκεί όπου εσείς θέλετε! Μερικά από τα πλεονεκτήματα του είναι το αδυνάτισμα, η λιπογλυπτική και η σύσφιξη.

Energetic Therapies

Θεραπείες σώματος οι οποίες ενεργοποιούν τα «τσάκρας» (ενεργειακά κέντρα), αποκαθιστούν τη ροή της ενέργειας σε σημεία του σώματος που παρουσίασαν πρόβλημα, ισορροπούν τα συναισθηματικά επίπεδα, «καθαρίζουν» το υποσυνείδητο από αρνητικές σκέψεις και υποστηρίζουν την αυτοθεραπεία του σώματος. 

Συμπληρώματα διατροφής

Προμηθευτείτε εξειδικεύμενα και επιλεγμένα συμπληρώματα διατροφής σε ειδικές τιμές.

Φυσιοθεραπεία

To Health Club μας συνεργάζεται με εξειδικευμένους φυσιοθεραπευτές έτοιμους να σας παρέχουν οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε σε ειδικές τιμές.

Λιπομέτρηση

Το σωματικό λίπος έχει άμεση επίδραση στην υγεία του ανθρώπου και η σωστή εκτίμηση του μπορεί να βοηθήσει σε πολλούς τομείς. Η λιπομέτρηση είναι η διαδικασία με την οποία μετράμε το ποσοστό λίπους στο σώμα την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. To Health Club μας διαθέτει τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία για μια σωστή λιπομέτρηση.

Μέτρηση σύστασης σώματος

Η μέτρηση σύστασης σώματος είναι πολύ σημαντική για να γνωρίζουμε σε τι ποσοστό επί του βάρους συμμετέχει το λίπος και σε τι ποσοστό η μυϊκή μας μάζα και τα υγρά, καθώς και σε ποια σημεία του σώματός μας συσσωρεύεται περισσότερο λίπος. To Health Club μας διαθέτει τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία για μια σωστή μέτρηση σύστασης σώματος.

Τεστ Δυσανεξίας

Εξέταση αίματος που ανιχνεύει τις τροφές, τις οποίες δεν ανέχεται ο οργανισμός με αποτέλεσμα να αντιδρά αρνητικά, εξαιτίας της δυσκολίας του στο να τις αφομοιώσει. Το τεστ δυσανεξίας προστατεύει το άτομο από προβλήματα υγείας, τα οποία μπορεί να προκύψουν από την κατανάλωση ακόμη και υγιεινών τροφών.

Μέτρηση κατακράτησης υγρών και κυτταρίτιδας

Νέα μέθοδος μέτρησης της κατακράτησης των υγρών και της κυτταρίτιδας με τον υπολογισμό της θερμοκρασίας του σημείου που παρουσιάζει πρήξιμο ή όψη φλοιού πορτοκαλιού. Τα αποτελέσματα της μέτρησης διαμορφώνουν αργότερα μια εξατομικευμένη κατάλληλη θεραπεία και δίαιτα.

Sit and Reach Test

Εύκολο και γρήγορο τεστ που μετρά το βαθμό της ευλυγισίας του κάτω μέρους της πλάτης και των οπίσθιων μηριαίων μυών. Η έλλειψη της ευκαμψίας των συγκεκριμένων σημείων προκαλεί ορθοπεδικά προβλήματα, πόνο και αδυναμία στην κίνηση. Το τεστ δοκιμάστηκε για πρώτη φορά το 1952 και προλαμβάνει προβλήματα της σπονδυλικής στήλης, τα οποία ταλαιπωρούν μεγάλο ποσοστό ατόμων κάθε ηλικίας σήμερα.    

Micoach

Το επαναστατικό gadget που φέρει την υπογραφή γνωστής μάρκας αθλητικών ειδών  καταγράφει τον αριθμό των βημάτων, την ταχύτητα, παρακολουθεί τους καρδιακούς παλμούς και ενημερώνει με ομιλία το άτομο για το πότε πρέπει να επιταχύνει ή να επιβραδύνει την πορεία του, ώστε να επιστρέψει ο ρυθμός της καρδίας στο φυσιολογικό, και πόσο κοντά ή μακριά βρίσκεται από το σημείο τερματισμού. Αποτελείται από ένα αισθητήρα βημάτων, μια οθόνη και ένα δέκτη ομιλίας.  

Τεστ κοπώσεως

Τεστ κατά το οποίο το άτομο εκτελεί μια συνεχή και ελεγχόμενη άσκηση, όπως βάδισμα ή ποδηλασία και μέσω ηλεκτροδίων που είναι τοποθετημένα στο σώμα του ελέγχεται η συχνότητα των καρδιακών του παλμών και προλαμβάνονται προβλήματα που σχετίζονται με τη στεφανιαία νόσο.  

VO2 test

Το τεστ που πληροφορεί για την ποσότητα του οξυγόνου που μεταφέρεται στους μύες κατά τη διάρκεια μας συνεχής ενέργειας, αλλά και και την ικανότητα των μυών να το χρησιμοποιήσουν. Το άτομο κινείται με ρυθμό, που κλιμακώνεται κατά διαστήματα, σε εργοδιάδρομο ή εργοποδήλατο και στο τέλος αξιολογείται η αερόβια φυσική κατάστασή του.   

Προγράμματα για ηλικιωμένους

Η γήρανση είναι μια εξελικτική διαδικασία, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την ελάττωση της σωματικής ικανότητας, την απώλεια της ελαστικότητας και της ευλυγισίας καθώς και την επιβράνδυνση του χρόνου αντίδρασης. Η συστηματική άσκηση τροποποιεί πολλές απόψεις της γήρανσης και συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην αυξημένη επιβίωση και στην ποιότητα ζωής των ηλικιωμένων ατόμων. Στο Health Club μας προσφέρονται ειδικά μαθήματα κάτω πάντα από την επίβλεψη ειδικά εκπαιδευμένων γυμναστών.

Πρόληψη τραυματισμών

Στο Health Club μας, μέσα από εξειδικευμένα τεστ μπορούμε να διαγνώσουμε και να προλάβουμε οποιοδήποτε τραυματισμό είτε σε επαγγελματίες αθλητές είτε σε ανθρώπους που αθλούνται. Ακολουθώντας ειδικά προγράμματα προθέρμανσης οι τραυματισμοί μπορούν να μειωθούν από 30% - 50%.

Κινησιολογία

Κινησιολογία είναι η μελέτη της κίνησης. Έχει ως στόχο να βοηθήσει τον άνθρωπο να ‘κινηθεί’ και αυτό με την ευρύτερη έννοια του όρου. Να προετοιμάσει, να διευκολύνει μια θετική, εποικοδομητική αλλαγή για τον άνθρωπο σε σωματικό, πνευματικό και συναισθηματικό επίπεδο.


Envisioned by Darkpony Darkpony