The Point Pilates and Dance Center
Λευκωσία
 • Αλέξανδρου Παναγούλη 12, 2334
 • Λευκωσία
 • 22370200
 • http://www.thepoint.com.cy
 • Ώρες λειτουργίας:
 • Δευτέρα - Κυριακή: 09:00 - 21:00ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ
avatar Έλενα
Κυπριανού

Kαλώσηρθατε σε έναν ξεχωριστό χώρο, για πιλάτες και χορό στη Λευκωσία
ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ

The Point Pilates and Dance Center

Το The Point Pilates and Dance Center δημιουργήθηκε από τήν Dance & Fitness Instructor Έλενα Κυπριανού το 2009.

Το στούντιο μας απευθύνεται σε όλους, για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων που απορρέουν από τον σύνγχρονο τρόπο ζωής, με μαθήματα Πιλάτες για αποκατάσταση, σωματική αναδόμηση, ενδυνάμωση και ευεξία. Με μαθήματα zumba, jazz contemporary dance, kids dance classes, για μείωση βάρους, εκτόνωση και καλύτερη λειτουργία του καρδιοαναπνευστικού συστήματος.

Τα προγράμματα και η εκτελεσή των κινήσεων γίνονται με ποιότητα για να αποκτήσετε ένα υγιές και αψεγάδιαστο σώμα που πάντα ονειρευόσασταν, πάντοτε με προσοχή και ενθάρρυνση απο το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας.

Όπως το φαγητό και ο ύπνος, έτσι και η άσκηση είναι απαραίτητη και πρέπει να είναι μέρος της ζωής μας, καθώς μας βοηθά να διατηρούμε μια καλή φυσική καί πνευματική κατάσταση και μας γεμίζει με ενέργεια που τόσο χρειαζόμαστε.

ΝΕΑ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
05 Νοεμβρίου 2013
Pilates για Άνδρες

Κάθε Παρασκεύη λειτουργούμε τμήμα πιλάτες ειδικά για Άνδρες στις 18:00. Σας περιμένουμε...

Strength Machines

Όρος που αναφέρεται στα μηχανήματα ενδυνάμωσης που συναντάμε στα γυμναστήρια, στα οποία ο αθλούμενος με την κατάλληλη χρήση τους απομονώνει διάφορες μυϊκές ομάδες και περιορίζει το ρίσκο τραυματισμού, αφού το μηχάνημα κατευθύνει την κίνηση. Είναι ιδανικό για αρχάριους αθλούμενους στην ομαλή και σωστή ένταξη τους στο γυμναστήριο.

Cable Strength

Χρησιμοποιείται από προχωρημένους αθλούμενους, ξεφεύγοντας από τα σταθερά μηχανήματα απομόνωσης των μυών, αφού προσφέρει μεγαλύτερη γκάμα κινήσεων σε ό,τι αφορά την κατεύθυνση της κάθε άσκησης, καθώς μπορεί να μιμηθεί σε μεγάλο βαθμό την πραγματική κίνηση αθλητών σε διάφορα αθλήματα.

Functional Training Facility

Γνωστή και ως λειτουργική προπόνηση. Με αυτόν τον όρο περιγράφουμε την προπόνηση στην οποία ο αθλούμενος χρησιμοποιεί το σώμα του ως μηχάνημα εκγύμνασης, δυναμώνοντας παράλληλα τον κορμό, το άνω και κάτω μέρος του σώματος με ασκήσεις που πολλές φορές μιμούνται κινήσεις της καθημερινότητας μας, με πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό, καλύπτωντας όλες τις παραμέτρους του FITNESS!

Bosu

Συντομογραφία του όρου “Both sides up”, πρόκειται για ένα εργαλείο προπόνησης ιδανικό για λειτουργική προπόνηση (βλ. Functional Training). Ονομάστηκε έτσι επειδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τις δύο πλευρές, προσφέροντας στον αθλούμενο τη δυνατότητα βελτίωσης της ισορροπίας του κορμού, καθώς και την ενδυνάμωση ολόκληρου του σώματος.

Personal Training

Η εκγύμναση με προσωπικό γυμναστή συμβάλλει στη μεγιστοποίηση της απόδοσης του αθλούμενου, μέσα από σύγχρονες μεθόδους προπόνησης, εκμάθηση σωστής τεχνικής, εξατομικευμένο ασκησιολόγιο και πειθαρχεία στο πρόγραμμα, το οποίο ορίζεται με τη συμμετοχή του αθλούμενου. Ακόμη, ο προσωπικός γυμναστής παρέχει κίνητρα και συμβουλές σωστής διατροφής.

Κινησιολογία

Κινησιολογία είναι η μελέτη της κίνησης. Έχει ως στόχο να βοηθήσει τον άνθρωπο να ‘κινηθεί’ και αυτό με την ευρύτερη έννοια του όρου. Να προετοιμάσει, να διευκολύνει μια θετική, εποικοδομητική αλλαγή για τον άνθρωπο σε σωματικό, πνευματικό και συναισθηματικό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν συνδρομές!

PILATES (2 φορές την εβδομάδα)

 • 1 μήνας ομαδικό / 8 άτομα 
 • 1 μήνας / 2 άτομα 
 • 2 μήνες ατομικό
 • 4 μήνες ατομικό
 • 6 μήνες ατομικό

ZUMBA FITNESS ή ΧΟΡΟΣ

 • 1 μήνας (2 φορές την εβδομάδα)
 • 1 μήνας (1 φορά την εβδομάδα)

ZUMBA FITNESS/ΧΟΡΟΣ + PILATES

 • 1 μήνας PILATES GROUP (2 φορές/εβδομάδα) + ZUMBA (1 φορά/εβδομάδα)
 • 1 μήνας PILATES GROUP (2 φορές/εβδομάδα) + ZUMBA (2 φορές/εβδομάδα)
 • 1 μήνας PILATES ατομικό (2 φορές/εβδομάδα) + ZUMBA (1 φορά/εβδομάδα)

Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσατε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

 

Pilates (Beg/Int/Adv)

Μέθοδος προπόνησης που δημιουργήθηκε από τον Joseph Pilates στις αρχές του 20 αιώνα. Μέσα από την προπόνηση αυτή ο αθλούμενος βελτιώνει την ευλυγισία, την ενδυνάμωση του κορμού άλλα και ολόκληρου του σώματος. Δίνει έμφαση στην αναπνοή και δυναμώνει τον κορμό και το κέντρο του και βελτιώνει την μυική συναρμογή και ισορροπία. Υπάρχουν επίπεδα αρχάριων και προχωρημένων και η ένταση του μαθήματος καθορίζεται από την προσαρμοστικότητα και πρόοδο του πελάτη.

Prenatal Pilates

Πρόγραμμα Pilates που απευθύνεται σε εγκύους.  Περιλαμβάνει ασκήσεις που εκτελούνται με ασφάλεια, κρατούν σε φόρμα τη μέλλουσα μαμά, δυναμώνουν τους μύες, βελτιώνουν τη σταθερότητα, την αντοχή, την ευελιξία και τη στάση του σώματός της.

Special Injuries Pilates

Επιταχύνει την ανάκαμψη του οργανισμού μετά από χειρουργική επέμβαση, εγκεφαλικό επεισόδιο και άλλα νευρολογικά προβλήματα. Οι ασκήσεις του ειδικεύονται στην επούλωση χρόνιων και μη τραυματισμών και ενδυναμώνουν το σώμα για αποφυγή σοβαρών τραυματισμών.

Zumbatomic

Παρακλάδι της  Zumba, το  Zumbatomic είναι ένα χορευτικό πρόγραμμα γυμναστικής αποκλειστικά για παιδιά. Οι γεμάτες ενέργεια χορογραφίες του ενισχύουν την αυτοπεποίθηση, βελτιώνουν το μεταβολισμό και ρυθμίζουν το συντονισμό. Οι κινήσεις από είδη χορού, όπως hip-hop, reggaeton και cumbia γυμνάζουν αποτελεσματικά τα παιδιά και κάνουν το μάθημα πραγματική διασκέδαση.

Zumba Class

Το ομαδικό μάθημα της Zumba αποτελεί χορευτικό πρόγραμμα γυμναστικής, το οποίο δημιουργήθηκε από τον Κολομβιανό χορευτή και χορογράφο Alberto Perez κατά τη διάρκεια τη δεκαετίας του 1990. Κάποια μέρα το 1986 ο Perez ξέχασε την κασέτα του με τη μουσική αερόμπικ που είχε ετοιμάσει για μια τάξη που δίδασκε, έτσι αποφάσισε να πάρει τις κασέτες που είχε στην τσάντα του, που περιείχαν παραδοσιακή μουσική όπως salsa και merengue, και να αυτοσχεδιάσει. Βρήκε τεράστια επιτυχία στην Κολομβία και στη συνέχεια σε όλον τον κόσμο, και πλέον η Zumba αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα προγράμματα γυμναστικής, ένα γεμάτο ενέργεια πάρτυ. Σήμερα μπορεί να ενσωματώνει κινήσεις από τα περισσότερα είδη χορών, όπως hip-hop, reggaeton, salsa, merengue, mambo, cumbia, soca, bachata, cha-cha-cha, samba, flamenco, Bolywood, χορό της κοιλιάς, ακόμα και από ελληνικούς χορούς, συνδιάζοντάς τα με κινήσεις από διάφορες πολεμικές τέχνες και στοιχεία από αερόβιες ασκήσεις και ρουτίνες.

ΔΕΥΤΕΡΑ και ΤΕΤΑΡΤΗ

 • PILATES GROUP: 17:15 - 18:15, 18:30 - 19:30, 19:35 - 20:45

ΤΡΙΤΗ και ΠΕΜΠΤΗ

 • PILATES GROUP: 09:00 - 10:00, 16:50 - 17:50, 18:00 - 19:00, 19:00 - 20:00
 • ZUMBA FITNESS: 20:15 - 21:05

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 • KIDS DANCE CLASS: 16:00 - 17:00
 • PILATES FOR MEN: 18:00 - 19:00

 

 


Envisioned by Darkpony Darkpony