Μαρίνος Ανδρέου
Personal Trainer

Ιδρυτής και ιδιοκτήτης του InForma Health and Fitness Centre στη Λεμεσό και εμπνευστής και δημιουργός του προγράμματος THE HUNDRED®.

Ο Μαρίνος Ανδρέου γεννήθηκε στη Λεμεσό. Μεγάλωσε μαθαίνοντας ποδόσφαιρο σε ακαδημίες της πόλης, ενώ σαν έφηβος είχε αρχίσει να ανακαλύπτει και να αγαπά την ποδηλασία. Αποφοίτησε με άριστα απο το λύκειο και ενώ αρχικά σπούδασε Μηχανολογία, η αγάπη του για κάθε μορφή άσκησης τον οδήγησε στην Αμερική για να ακολουθήσει αυτό που πάντα ήθελε, μια σταδιοδρομία στο χώρο του fitness.

Είναι εδώ και 7 χρόνια, American Fitness Proffesional Certified , Personal Trainer , Group Exercise Trainer και Indoor Cycling Trainer. Eίναι επίσης Star 1 certified Spinning® Trainer και TRX® Trainer. Είναι κάτοχος διπλώματος Τhai Yoga Massage Therapist. 

Εργάζεται στο δικό του fitness studio, το InForma Health and Fitness Centre, δουλεύοντας ως Personal Trainer και Group Exercise Trainer . Επίσης, εργάζεται στις ακαδημίες βόλλευ της Ανόρθωσης Αμμοχώστου (κλιμάκιο Λεμεσού) ως προπονητής φυσικής κατάστασης. Έχει δουλέψει με παιδιά διαφόρων ηλικιών απο τις ακαδημίες ποδοσφαίρου της ΑΕΛ Λεμεσού, αλλά και με ομάδες ή αθλητές απο μικρότερες κατηγορίες και άλλα αθλήματα, βοηθώντας τους κυρίως σε θέματα δύναμης, εκρηκτικότητας και συντονισμού. 

Ασχολείται ενεργά με την ποδηλασία και έχει δημιούργησει την ερασιτεχνική ομάδα ποδηλασίας Informa Cycling Team όπου προσπαθεί να μεταδώσει την αγάπη του για το άθλημα σε άτομα κάθε ηλικίας.

Το 2012 δημιούργησε το πρωτοποριακό πρόγραμμα THE HUNDRED®, ενα ομαδικό πρόγραμμα διάρκειας 100 ημερών που συνδυάζει έντονη άσκηση και εξατομικευμένη διατροφή, με στόχο την ολοκληρωτική αλλαγή του σώματος αλλά και του τρόπου ζωής του κάθε συμμετέχοντα ξεχωριστά.

Πιστεύει στην άσκηση ως ’’τον καλύτερο τρόπο για να γινόμαστε καλύτεροι σωματικά, ψυχολογικά και συναισθηματικά...’’ 

Είναι παντρεμένος εδώ και 2 χρόνια με την Μαρία Πελεκανή. Έχει μια κόρη 12 χρονών, τη Θεοδώρα. 

 


Envisioned by Darkpony Darkpony