Βασιλική Μούχλη
Ειδικοί Συνεργάτες

Η Βασιλική Μούχλη, αποφοίτησε από το τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, το 2007.  Είναι εγγεγραμμένο μέλος του συλλόγου φυσικοθεραπευτών Κύπρου και εξασκεί το επάγγελμα του φυσικοθεραπευτή από το 2007, όταν και ολοκλήρωσε τις σπουδές της. Παράλληλα παρακολουθεί σεμινάρια σχετικά με τον κλάδο της φυσικοθεραπείας, με σημαντικότερο, την εξειδίκευση στη μέθοδο του Manual Therapy – Kaltenborn – Evjenth.

Η μέθοδος του Manual Therapy, προσφέρει την δυνατότητα κινητοποίησης ή/και σταθεροποίησης όλων των αρθρώσεων του σώματος, καθώς επίσης και αποκατάσταση του νευρομυïκού μας συστήματος, μετά από τραυματισμούς ή εμφάνισης κάποιου συνδρόμου π.χ αυχενικού ή οσφυαλγία.

Είναι ιδιοκτήτρια του Φυσικοθεραπευτικού Κέντρου «ΦΥΣΙΟΚΙΝΗΣΗ», το οποίο βρίσκεται στη Λεωφόρο Αθαλάσσας στη Λευκωσία. Επίσης διατηρεί και την αντίστοιχη ιστιοσελίδα στην οποία και αρθρογραφεί (www.physiokinisi.com).

Σκοπός της είναι, η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών αποκατάστασης, που σε συνδυασμό με τη συνεχή κατάρτιση θα προσφέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.


Envisioned by Darkpony Darkpony