Αλεξία Ποταμίτου23 Απριλίου 2013 Αγαπητέ Αλέξανδρε,
Πρόσεξε, ίσως, την κατανάλωση αλκοόλης και γενικά τους υδατάνθρακες στη διατροφή σου (π.χ. ρύζι, ζυμαρικά, πατάτα, ψωμί κτλ.). Προσπάθησε να συμπεριλάβεις άμυλο χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη για να μην πεινάς (π.χ. τυρί με φρούτο) και δούλεψε την κοιλιακή σου χώρα με σωστή γυμναστική. Αν δεν έχει κανένα πρόβλημα υγείας, τ... διαβάστε το άρθρο
Νικολέττα Κωνσταντινίδου06 Σεπτεμβρίου 2013 Το ξύδι χρησιμοποιείται στο φαγητό και στις σαλάτες, προσδίδοντάς τους μια ιδιαίτερη γεύση. Χάρη στην έντονη γεύση του, καθιστά συχνά περιττή τη χρήση ελαιόλαδου στις σαλάτες, μειώνοντας έτσι την πρόσληψη θερμίδων και είναι μια καλή λύση για άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση, αφού λόγω αυτής της έντονης γεύσης του μπορεί να αντικαταστήσει το αλάτι. Το... διαβάστε το άρθρο
Μαρίνος Ανδρέου19 Μαρτίου 2014 Κατα αρχήν σε ευχαριστώ για την ερώτηση και την εμπιστοσύνη.
Η χρήση λιποδιαλύτων είναι απο ότι φαίνεται ένα θέμα που απασχολεί πάρα πολλούς αθλούμενους αφού είναι η δεύτερη φορά που αναγνώστης του www.inshape.com.cy, μας κάνει παρόμοια ερώτηση. Δεν κρύβω πως σχεδόν καθημερινά γίνομαι δέκτης διαφόρων ερωτήσεων για το θέμα και στο χώρο εργασίας μου... διαβάστε το άρθρο
Νάταλυ Κυριακίδου12 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα Μαρία,
Υπάρχουν πολλά χάπια στην αγορά που υποστηρίζουν πως βοηθούν την απώλεια βάρους είτε γιατί καίνε λίπος ή γιατί αυξάνουν τον μεταβολισμό. Τα πιο συνηθισμένα είναι η L-καρνιτίνη και η ταυρίνη. Πολλά από αυτά τα χάπια περιέχουν και εφεδρίνη η οποία μπορεί να είναι επικίνδυνη για την υγεία. Καλό είναι αν αποφασίσουμε να χρησιμοποιήσου... διαβάστε το άρθρο
Νικολέττα Κωνσταντινίδου17 Σεπτεμβρίου 2013 Η πατάτα αποτελεί το πιο πλούσιο λαχανικό σε κάλιο και βιταμίνη C, ενώ περιέχει σημαντικές ποσότητες σύνθετων υδατανθράκων. Άρα γίνεται σαφές ότι η πατάτα είναι ένα αμυλούχο τρόφιμο που δεν πρέπει να λείπει από την διατροφή μας. Είναι ωστόσο σημαντικό να την μαγειρεύουμε σωστά. Αποδίδει τις πιο λίγες θερμίδες βραστή ή ψητή, ενώ εάν την τηγανίσουμε,... διαβάστε το άρθρο