Μαρίνος Ανδρέου06 Μαΐου 2014 Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την ερώτηση σου.
Να σε συγχαρώ καταρχήν για την προσπάθεια σου και την επιμονή σε σχέση με την άσκηση και την απώλεια βάρους. Μην σταματήσεις να προσπαθείς και κυρίως μην σταματήσεις να πιστεύεις οτι μπορείς να τα καταφέρεις.
Σύγχρονες μελέτες απο κορυφαίους οργανισμούς έχουν διαφοροιποιήσει τις οδηγίες σ... διαβάστε το άρθρο
Νικολέτα Μιχαηλίδου11 Απριλίου 2013 Καλησπέρα Χριστιάνα,
Αυτό που έχει σημασία είναι τα συστατικά της ταχινόπιτας και όχι τόσο ο τρόπος μαγειρέματος. Επομένως, η θρεπτική αξία παραμένει ίδια (περίπου 500 θερμίδες και αρκετά υψηλό λίπος) όπως και όταν ψήνεται σε έναν κανονικό φούρνο.
... διαβάστε το άρθρο
Νικολέττα Κωνσταντινίδου17 Σεπτεμβρίου 2013 Η πατάτα αποτελεί το πιο πλούσιο λαχανικό σε κάλιο και βιταμίνη C, ενώ περιέχει σημαντικές ποσότητες σύνθετων υδατανθράκων. Άρα γίνεται σαφές ότι η πατάτα είναι ένα αμυλούχο τρόφιμο που δεν πρέπει να λείπει από την διατροφή μας. Είναι ωστόσο σημαντικό να την μαγειρεύουμε σωστά. Αποδίδει τις πιο λίγες θερμίδες βραστή ή ψητή, ενώ εάν την τηγανίσουμε,... διαβάστε το άρθρο
Νικολέττα Κωνσταντινίδου06 Σεπτεμβρίου 2013 Το ξύδι χρησιμοποιείται στο φαγητό και στις σαλάτες, προσδίδοντάς τους μια ιδιαίτερη γεύση. Χάρη στην έντονη γεύση του, καθιστά συχνά περιττή τη χρήση ελαιόλαδου στις σαλάτες, μειώνοντας έτσι την πρόσληψη θερμίδων και είναι μια καλή λύση για άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση, αφού λόγω αυτής της έντονης γεύσης του μπορεί να αντικαταστήσει το αλάτι. Το... διαβάστε το άρθρο
Ανδρέας Ζαχαρίου12 Μαρτίου 2014 Αγαπητή Μαρία
Καταρχάς όταν αναφερόμαστε σε λιποδιαλύτες θα είμαστε πιο συγκεκριμένοι ότι μιλάμε για συμπλήρωμα διατροφής από εγκεκριμένη νόμιμη εταιρεία. Αφού είναι νόμιμη εταιρεία τότε ελέγχονται απο επιστήμονες και δεν περιλαμβάνουν καθόλου διεγερτικές ή φαρμακευτικές ουσίες που χρειάζονται ιατρική έγκριση, άρα είναι φυσικό συμπλήρωμα.
Ως συνή... διαβάστε το άρθρο