Ανδρέας Ζαχαρίου02 Απριλίου 2014 Χαίρετε Παναγιώτα
Καταρχάς να σας ευχαριστεί το γεγονός ότι ο γιος σας γυμνάζεται και έχει την διάθεση να δημιουργήσει κάτι, όπως στην προκειμένη περίπτωση ένα ωραίο σώμα. Φυσικά, αν και η ηλικία του μας επιτρέπει να γυμναστεί ελεύθερα με βάρη για να κτίσει ένα όμορφο και ογκώδες σώμα υπάρχουν παράγοντες που πρέπει να προσέξει ο γιος σας και ... διαβάστε το άρθρο
Νικολέττα Κωνσταντινίδου23 Μαΐου 2013 Αγαπητέ Στάθη,
Ο καθένας μας έχει προσωπικό ρυθμό στον ύπνο, όμως διάφορες αιτίες όπως ψυχολογικές, ορμονικές, περιβαλλοντικές μπορούν να παρενοχλήσουν την ισορροπία του. Όλοι ξεχνάμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η καθημερινή μας διατροφή στον ύπνο, καθώς ο μεταβολισμός των τροφών (δηλ. ποσότητα και η ποιότητα) είναι στενά συνδεδεμένος με την χαλάρω... διαβάστε το άρθρο
Νικολέττα Κωνσταντινίδου17 Σεπτεμβρίου 2013 Η πατάτα αποτελεί το πιο πλούσιο λαχανικό σε κάλιο και βιταμίνη C, ενώ περιέχει σημαντικές ποσότητες σύνθετων υδατανθράκων. Άρα γίνεται σαφές ότι η πατάτα είναι ένα αμυλούχο τρόφιμο που δεν πρέπει να λείπει από την διατροφή μας. Είναι ωστόσο σημαντικό να την μαγειρεύουμε σωστά. Αποδίδει τις πιο λίγες θερμίδες βραστή ή ψητή, ενώ εάν την τηγανίσουμε,... διαβάστε το άρθρο
Ανδρέας Ζαχαρίου09 Απριλίου 2013 Γεια σας κυρία Μαρίνα
Καταρχήν, για να απαντηθεί το πρώτο σας ερώτημα, πρέπει να καθορίσουμε το είδος της ταχυκαρδίας και από πού προέρχεται, αν δηλαδή είναι παθολογική περίπτωση (καρδιολογικά προβλήματα) ή απλά μια φυσιολογική κατάσταση (από την ημέρα που γεννήθηκε παρουσιάζει γενικά αρρυθμίες). Αν είναι σοβαρής μορφής παθολογική περίπτωση, υπάρχ... διαβάστε το άρθρο
Νικολέττα Κωνσταντινίδου06 Σεπτεμβρίου 2013 Το ξύδι χρησιμοποιείται στο φαγητό και στις σαλάτες, προσδίδοντάς τους μια ιδιαίτερη γεύση. Χάρη στην έντονη γεύση του, καθιστά συχνά περιττή τη χρήση ελαιόλαδου στις σαλάτες, μειώνοντας έτσι την πρόσληψη θερμίδων και είναι μια καλή λύση για άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση, αφού λόγω αυτής της έντονης γεύσης του μπορεί να αντικαταστήσει το αλάτι. Το... διαβάστε το άρθρο