Νικολέτα Μιχαηλίδου11 Απριλίου 2013 Καλησπέρα Χριστιάνα,
Αυτό που έχει σημασία είναι τα συστατικά της ταχινόπιτας και όχι τόσο ο τρόπος μαγειρέματος. Επομένως, η θρεπτική αξία παραμένει ίδια (περίπου 500 θερμίδες και αρκετά υψηλό λίπος) όπως και όταν ψήνεται σε έναν κανονικό φούρνο.
... διαβάστε το άρθρο
Μαρίνος Ανδρέου29 Μαΐου 2013 Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την ερώτηση σου.
Πρέπει να σου πώ οτι γενικά δεν είμαι εναντίον των συπληρωμάτων. Απεναντίας πιστεύω οτι αρκετά απο αυτά μπορούν να βοηθήσουν τον αθλητή και τον αθλούμενο. Από την άλλη είναι τόσα πολλά τα σκευάσματα που κυκλοφορούν ειδικά σε σχέση με την απώλεια βάρους που πρέπει κανείς να είναι πολύ π... διαβάστε το άρθρο
Ανδρέας Ζαχαρίου09 Απριλίου 2013 Γεια σας κυρία Μαρίνα
Καταρχήν, για να απαντηθεί το πρώτο σας ερώτημα, πρέπει να καθορίσουμε το είδος της ταχυκαρδίας και από πού προέρχεται, αν δηλαδή είναι παθολογική περίπτωση (καρδιολογικά προβλήματα) ή απλά μια φυσιολογική κατάσταση (από την ημέρα που γεννήθηκε παρουσιάζει γενικά αρρυθμίες). Αν είναι σοβαρής μορφής παθολογική περίπτωση, υπάρχ... διαβάστε το άρθρο
Αλεξία Ποταμίτου06 Μαΐου 2014 Αγαπητέ κ.Τόλη,
Εφ' όσον γυμνάζεστε σωστά για διατήρηση του μυϊκού ιστού σας, θα σας πρότεινα 1,2γρ. πρωτεΐνης ανά kg. Άρα, για 85kg μπορείτε να λαμβάνετε 102gr πρωτεΐνης ημερησίως. Σε ό,τι αφορά την απορία σας για την πρόσληψη είναι σωστή. Καλό θα είναι να λαμβάνετε 20-30γρ. πρωτεΐνης ανά 3-4 ώρες από φυσική τροφή (π.χ. αυγά, κοτόπουλο, ψάρι,... διαβάστε το άρθρο
Νικολέττα Κωνσταντινίδου17 Σεπτεμβρίου 2013 Η πατάτα αποτελεί το πιο πλούσιο λαχανικό σε κάλιο και βιταμίνη C, ενώ περιέχει σημαντικές ποσότητες σύνθετων υδατανθράκων. Άρα γίνεται σαφές ότι η πατάτα είναι ένα αμυλούχο τρόφιμο που δεν πρέπει να λείπει από την διατροφή μας. Είναι ωστόσο σημαντικό να την μαγειρεύουμε σωστά. Αποδίδει τις πιο λίγες θερμίδες βραστή ή ψητή, ενώ εάν την τηγανίσουμε,... διαβάστε το άρθρο