Αλεξία Ποταμίτου23 Απριλίου 2013 Αγαπητέ Αλέξανδρε,
Πρόσεξε, ίσως, την κατανάλωση αλκοόλης και γενικά τους υδατάνθρακες στη διατροφή σου (π.χ. ρύζι, ζυμαρικά, πατάτα, ψωμί κτλ.). Προσπάθησε να συμπεριλάβεις άμυλο χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη για να μην πεινάς (π.χ. τυρί με φρούτο) και δούλεψε την κοιλιακή σου χώρα με σωστή γυμναστική. Αν δεν έχει κανένα πρόβλημα υγείας, τ... διαβάστε το άρθρο
Αλεξία Ποταμίτου13 Νοεμβρίου 2013 Δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος κάποιος να υποβάλλει τον εαυτό του σε αυστηρές δίαιτες, αφού αυτές μπορούν να επιφέρουν πολλαπλά προβλήματα υγείας. Αν για κάποιο ιατρικό λόγο πρέπει να υποβληθείτε σε μια αυστηρή δίαιτα, τότε θα πρέπει να είναι εξατομικευμενη.
... διαβάστε το άρθρο
Νικολέττα Κωνσταντινίδου17 Σεπτεμβρίου 2013 Η πατάτα αποτελεί το πιο πλούσιο λαχανικό σε κάλιο και βιταμίνη C, ενώ περιέχει σημαντικές ποσότητες σύνθετων υδατανθράκων. Άρα γίνεται σαφές ότι η πατάτα είναι ένα αμυλούχο τρόφιμο που δεν πρέπει να λείπει από την διατροφή μας. Είναι ωστόσο σημαντικό να την μαγειρεύουμε σωστά. Αποδίδει τις πιο λίγες θερμίδες βραστή ή ψητή, ενώ εάν την τηγανίσουμε,... διαβάστε το άρθρο
Μαρίνος Ανδρέου19 Μαρτίου 2014 Κατα αρχήν σε ευχαριστώ για την ερώτηση και την εμπιστοσύνη.
Η χρήση λιποδιαλύτων είναι απο ότι φαίνεται ένα θέμα που απασχολεί πάρα πολλούς αθλούμενους αφού είναι η δεύτερη φορά που αναγνώστης του www.inshape.com.cy, μας κάνει παρόμοια ερώτηση. Δεν κρύβω πως σχεδόν καθημερινά γίνομαι δέκτης διαφόρων ερωτήσεων για το θέμα και στο χώρο εργασίας μου... διαβάστε το άρθρο
Νικολέτα Μιχαηλίδου11 Απριλίου 2013 Καλησπέρα Χριστιάνα,
Αυτό που έχει σημασία είναι τα συστατικά της ταχινόπιτας και όχι τόσο ο τρόπος μαγειρέματος. Επομένως, η θρεπτική αξία παραμένει ίδια (περίπου 500 θερμίδες και αρκετά υψηλό λίπος) όπως και όταν ψήνεται σε έναν κανονικό φούρνο.
... διαβάστε το άρθρο