Πολλές φορές, το γρήγορο και εύκολο φαγητό, είναι αυτό που σου δίνει απρόσμενη ικανοποίηση.
Ο απλός αρακάς, ο μυριστός δυόσμος με τις αντισηπτικές ιδιότητες του, την έντονη μοσχοβολιά του και το Ελληνικό κατσικίσιο τυρί…”τα κάναμε Σαλάτα”….
Υλικά:
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα σωτάρουμε σε χαμηλή φωτιά το κρεμμύδι και το σκόρδο. Αφού ροδίσουν ρίχνουμε τον αρακά. Δυναμώνουμε τη φωτιά και σωτάρουμε για 5 λεπτα ακόμη. Στη συνέχεια ρίχνουμε τον ψιλοκομμένο άνιθο, αλάτι-πιπέρι και ανακατεύουμε για ακόμη 5 λεπτά. Λίγο πριν τα αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το ξύσμα και τον χυμό του λεμονιού, για να αρωματίσει ο αρακάς μας. Αφήνουμε να κρυώσει. Προσθέτουμε τα χονδροκομμένα φύλλα δυόσμου και το θρυμματισμένο τυρί. Ανακατεύουμε και στολίζουμε με λίγο extra ξύσμα λεμονιού και ελαιόλαδο.
Ομορφιά και Μοσχοβολιά!!!
**Η συνταγή είναι από το Majeriko.gr**