Οδηγίες για φύλαξη
Φρέσκο κρέας | Ψυγείο (5 C) | Καταψύκτης (-18 C) |
Βοδινός κιμάς | 1-2 ημέρες | 3-4 μήνες |
Βοδινό στέικ | 3-5 ημέρες | 0-12 μήνες |
Χοιρινό-μπριζόλες | 3-5 ημέρες | 4-6 μήνες |
Φιλετάκια | 1-2 ημέρες | 3-4 μήνες |
Λουκάνικα | 3-5 ημέρες | 1-2 μήνες |
Λούντζα | 5-7 ημέρες | |
Παστουρμάς | 3-5 ημέρες | |
Ψάρι φιλέτο | 1-2 ημέρες | 2-3 μήνες |
Κοτόπουλο- ολόκληρο | 1-2 ημέρες | 12 μήνες |
Κοτόπουλο- κομμάτια | 1-2 ημέρες | 9 μήνες |
Τυριά | 3-4 εβδομάδες | Καθόλου |
Γάλα | 5 ημέρες | 1 μήνα |
Παγωτό | Καθόλου | 2-4 μήνες |
Αυγά | 3 εβδομάδες |
Γενικές οδηγίες φύλαξης τροφίμων