Sex

Βελτίωσε τη φυσική σου κατάσταση για καλύτερο sex

inShape Team 25 Ιουνίου 2013
Βελτίωσε τη φυσική σου κατάσταση για καλύτερο sex

Οι διαφημίσεις για προφυλακτικά με τα πετυχυμένα τους σλόγκαν ωθούνε τους ανθρώπους να κάνουν σεξ. Μακάρι κι η επιθυμία των ανθρώπων για βελτίωση της υγείας τους και της φυσικής τους κατάστασης να ήταν συγκρίσιμη, τόσο ισχυρή όσο κι η επίδραση των διαφημίσεων αυτών.

Τα προφυλακτικά όχι μόνο πουλάνε τονίζοντας πτυχές του σεξ με τα προσεγμένα λόγια των σλόγκαν τους, αλλά ταυτόχρονα βοηθάνε τους ανθρώπους να αποφεύγουν ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες και αποτρέπουν την εξάπλωση των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων όταν χρησιμοποιούνται. Σίγουρα υπάρχουν σημαντικοί λόγοι και σεξουαλικής φύσης για τη βελτίωση της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης.

Επιπτώσεις της παχυσαρκίας στο μόριο του άντρα

Δεν έχει συζητηθεί πολύ, και για το καλό όλων των αντρών πρέπει να το αναφέρουμε, προτού είναι πολύ αργά, χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας για να σώσετε τη σεξουαλική σας ζωή.

Το σπλαχνικό λίπος είναι μεταβολικά ενεργό. Μία από τις ιδιότητές του είναι ναμετατρέπει την τεστοστερόνη σε οιστρογόνο. Η υπερβολική συγκέντρωση οιστρογόνων έχει ως αποτέλεσμα τη θηλεοποίηση των αντρών.

Το θέμα είναι ότι λόγω του επιπλέον αυτού οιστρογόνου, το πέος μπορεί να συρρικνωθεί και να μη λειτουργεί σεξουαλικά σε ικανοποιητικό βαθμό όταν είσαστε παχύσαρκοι. Με όλο το επιπλέον οιστρογόνο που δημιουργείται και αποθηκεύεται στον λιπώδη ιστό, μπορεί να καταλήξετε σε κάτι αντίστοιχο με τη γυναικεία εμμηνόπαυση, αν θέλετε να χρησιμοποιήσουμε κάποιον πιο ιατρικό όρο. Επιπλέον, μπορεί αυτό να μην επανέρθει, ακόμα κι αν χάσετε το επιπλέον βάρος.

Μήπως το έχετε παρατηρήσει αυτό αν είστε υπέρβαροι; Ίσως νομίζετε ότι απλά πρόκειται για λίγο λίπος που απλά καλύπτει ένα μικρό του κομμάτι. Δεν είναι όμως έτσι, και θα πρέπει να είσαστε σε καλύτερη φυσική κατάσταση, αλλιώς θα απογοητευτείτε.

Διαφορετικά, αν δεν προσέχετε τον εαυτό σας, μπορείτε η μνήμη του να είναι το μόνο που θα σας μείνει για να σας χαροποιεί. Έχετε ποτέ ακούσει την παρακάτω φράση, "Όσο μεγαλώνετε, τόσο καλύτερος ήσασταν"; Τώρα μπορούμε να σας προειδοποιήσουμε, πως “Όσο πιο παχύς είσαστε, τόσο μεγαλύτερο ήταν το μόριό σας.”

Επιπλέον, έχετε ακούσει για τους μύες πως μπορούν να μετατραπούν σε λίπος; Αν η συγκέντρωση των οιστρογόνων που κυκλοφορούν στο αίμα σας είναι υψηλή, η περιοχή των θωρακικών μυών σας πιθανόν σύντομα να μοιάσει με εκείνη μιας γυναίκας.

Δεν χρειάζεται να υπάρχει κατήφεια στην κρεβατοκάμαρα, όμως επειδή το να είναι κάποιος σε φόρμα έχει αποδειχθεί ότι οδηγεί σε καλύτερο σεξ, φαίνεται λογικό να υποθέσουμε ότι με την βελτίωση της φυσικής κατάστασης επέρχονται τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

  • Περισσότερη αντοχή: Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την τακτική αερόβια άσκηση για να σας δώσει ενέργεια, να σας βοηθήσει να συνεχίσετε.
  • Περισσότερη δύναμη: Ισχυροί μύες μποορούν να προσθέσουν εντυπωσιακή ποικιλία στη σεξουαλική σας απόδοση, όσον αφορά τη στάση σας.
  • Περισσότερη ευελιξία: Όντας ευέλικτοι σίγουρα μπορείτε να βελτιώσετε το ρεπερτόριό σας.

Έρευνα γύρω από το σεξ

Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Αρκάνσας, όντας ανικανοποίητοι με την απλή παραδοχή ότι αν κάποιος έχει καλύτερη φυσική κατάσταση τότε απολαμβάνει και καλύτερη σεξουαλική ζωή, αποφάσισαν να “μπούνε” στην κρεβατοκάμαρα και τη σεξουαλική ζωή εθελοντών, διερευνώντας το θέμα περισσότερο επιστημονικά.

Ο Michael Young, καθηγητής Επιστημών της Υγείας στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο, συνεργάστηκε με την Tina Penhollow, υποψήφια διδάκτορ, κι οι δυο τους βρήκαν 408 εθελοντές, οι οποίοι μίλησαν για τη σεξουαλική τους ζωή. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, που δεν αποτελούν έκπληξη, διαπιστώθηκε ότι καλύτερη φυσική κατάσταση οδηγεί σε μια καλύτερη σεξουαλική ζωή - αν και υπήρχε ενδιαφέρουσα διαφορά μεταξύ των δύο φύλων.

"Άντρες και γυναίκες έχουν διαφορετικές προτεραιότητες," λέει η Penhollow. "Οι άντρες ασκούνται κυρίως για να πάρουν όγκο, ενώ οι γυναίκες το κάνουν κυρίως για λόγους υγείας." Τουλάχιστον αυτό φάνηκε από την έρευνα.

Το συμπέρασμα

Δεν υπάρχει τίποτα σημαντικότερο από το να αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας που θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε σεξουαλικά ελκυστικοί. Οπότε αυτό αποτελεί έναν ακόμα καλό λόγο για να προσπαθείσετε να είσαστε υγιείς και σε φόρμα. Όλες αυτές οι παραπάνω πληροφορίες θα πρέπει να είναι αρκετές για να σας παρακινήσουν να γυμναστείτε.

Το in|shape προτείνει...
ρώτα τον ειδικό

Envisioned by Darkpony Darkpony