Υλικά:
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά και έπειτα σωτάρουμε τα κλαδάκια της ρίγανης για 1-2 λεπτά, μέχρι να γίνουν τραγανά. Τα βγάζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη. Στο ίδιο λάδι "ροδίζουμε" το κρεμμύδι και το σκόρδο για 3-4 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κουνουπίδι και τις πατάτες και ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε το ζωμό κότας, δυναμώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να βράσουν για περίπου 20 λεπτά. Βάζουμε το μισό τυρί, αλάτι-πιπέρι και με το μίξερ χειρός τα πολτοποιούμε μέχρι να αποκτήσουν "βελούδινη" υφή. Τέλος, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε. Προτού σερβίρουμε, θρυμματίζουμε το υπόλοιπο τυρί επάνω από κάθε πιάτο και στολίζουμε με καβουρδισμένους κολοκυθόσπορους και τα τραγανά κλαδάκια ρίγανης.
**Η συνταγή είναι από το Majeriko.gr**