Nutrition

Πατατοσαλάτα με ρέγγα

inShape Team 20 Μαρτίου 2013
Πατατοσαλάτα με ρέγγα

Υλικά:

  • 1κ. Πατάτες (baby)
  • 2 φιλέτα καπνιστή Ρέγγα (350γρ.)
  • 1ματσάκι Δυόσμο
  • 1/2ματσάκι Άνιθο
  • 1κ.σ. Κάπαρη
  • 120γρ. Ξυνή Κρέμα
  • 1κ.σ. λευκό Ξύδι
  • 1σκελίδα Σκόρδο (λιωμένη)
  • Αλάτι-Πιπέρι

Εκτέλεση:

Για να ετοιμάσουμε το ντρέσινγκ ξυνής κρέμας, βάζουμε σε ένα σκεύος την κρέμα, το ξύδι, το σκόρδο, αλάτι-πιπέρι και τα ανακατεύουμε για να ενωθούν. Παράλληλα, βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό για 15 - 20 λεπτά. Στραγγίζουμε και αφού κρυώσουν τις κόβουμε σε φέτες. Σε ένα βαθύ πιάτο ανακατεύουμε τις πατάτες, τα κομμάτια καπνιστής ρέγγας, τον άνιθο και το δυόσμο. Απλώνουμε το ντρέσινγκ και στολίζουμε με την κάπαρη.

**Η συνταγή είναι από το Majeriko.gr**

Το in|shape προτείνει...
ρώτα τον ειδικό

Envisioned by Darkpony Darkpony