Υλικά:
Εκτέλεση:
Για να ετοιμάσουμε το ντρέσινγκ ξυνής κρέμας, βάζουμε σε ένα σκεύος την κρέμα, το ξύδι, το σκόρδο, αλάτι-πιπέρι και τα ανακατεύουμε για να ενωθούν. Παράλληλα, βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό για 15 - 20 λεπτά. Στραγγίζουμε και αφού κρυώσουν τις κόβουμε σε φέτες. Σε ένα βαθύ πιάτο ανακατεύουμε τις πατάτες, τα κομμάτια καπνιστής ρέγγας, τον άνιθο και το δυόσμο. Απλώνουμε το ντρέσινγκ και στολίζουμε με την κάπαρη.
**Η συνταγή είναι από το Majeriko.gr**