Σειρά επιδορπίων Sweet & Balance Γιώτης: Γλυκιά απόλαυση χωρίς ζάχαρη!

Post Featured Image

Η νέα σειρά επιδορπίων Sweet & Balance Γιώτης, χωρίς ζάχαρη, με γλυκαντικό φυσικής προέλευσης από το φυτό Stevia, κάνει το γλυκό καθημερινή απόλαυση, ακόμα και για τα άτομα που προσέχουν το βάρος τους και τη δίαιτά τους αλλά και για όσους αποφεύγουν τα γλυκά για λόγους υγείας*.

Η σειρά συνδυάζει τα χαρακτηριστικά μίας ισορροπημένης διατροφής όπως: απουσία ζάχαρης, περιορισμένες θερμίδες και λιπαρά, εμπλουτισμένη με φυτικές ίνες, χωρίς να κάνει συμβιβασμούς στην γευστική εμπειρία.

Χάρη στην μακροχρόνια έρευνα της ΓΙΩΤΗΣ, τα προϊόντα της σειράς «Sweet & Balance” διαθέτουν ειδικά σχεδιασμένες συνθέσεις χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη (GI) που συμβάλλουν στον καλύτερο γλυκαιμικό έλεγχο σε σχέση με προϊόντα που περιέχουν ζάχαρη. Έτσι, τα επιδόρπια της σειράς είναι ιδανικά για άτομα που προσέχουν τη δίαιτα τους ή επιδιώκουν τον έλεγχο του σακχάρου και του βάρους τους.

Αναζητήστε στα ράφια των Σούπερ Μάρκετ τα επιδόρπια Sweet & Balance: Φρουί Ζελέ φράουλα ή κεράσι, Μιλφέιγ, Κρέμα Καραμελέ, Κρέμα Ζαχαροπλαστικής βανίλια, Σοκολάτα, Σιρόπι σοκολάτας, παγωτό και ‘βουτήξτε’ στην απόλαυση χωρίς ενοχές!

*Είναι κατάλληλα και για διαβητικούς και μπορούν να χορηγηθούν στο πλαίσιο ενός διαιτολογίου μειωμένων σακχάρων με την κατάλληλη καθοδήγηση και σύμφωνη γνώμη ειδικού γιατρού ή διατροφολόγου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την σειρά Sweet & Balance Γιώτης μπορείτε να βρείτε στο www.sweetandbalance.gr

ρώτα τον ειδικό

Envisioned by Darkpony Darkpony