Asics GEL-KAYANO 19: Ακόμη ελαφρύτερο. Για δρομείς μεγάλων αποστάσεων.

Post Featured Image

Η τελευταία έκδοση του βραβευμένου GEL-KAYANO σειρά ενισχύει την ηγετική θέση της Asics στην κατηγορία αθλητικών υποδημάτων για δρομείς μεγάλων αποστάσεων.

Το GEL-KAYANO 19 είναι σημαντικά ελαφρύτερο διατηρώντας την επιτυχημένη συνταγή της απορρόφησης κραδασμών και ταυτόχρονα της ορθής υποστήριξης του πέλματος.

Ελαφρύ, άνετο, υποστηρικτικό και με δυναμική εφαρμογή το GEL-KAYANO 19 είναι ιδανικό για μεγάλες προπονήσεις. Η λίστα των πατενταρισμένων τεχνολογιών που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι εντυπωσιακή:

  • Biomorphic Fit

Η τεχνολογία Biomorphic Fit επιτρέπει στο άνω μέρος του παπουτσιού να κινείται σε αρμονία με το πόδι, προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση κατά την κίνηση. Η εφαρμογή αυτή έχει ως αποτέλεσμα να μη μαζεύει το παπούτσι, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο για φουσκάλες ή ερεθισμό.

  • Biomorphic Cut

Biomorphic Cut είναι μια τεχνολογία κοψίματος και δημιουργίας ραφών σε υφάσματα, η οποία δημιουργήθηκε μετά από εκτεταμένη έρευνα σχετικά με την κίνηση του σώματος. Επιτρέπει μέγιστη ελευθερία κίνησης.

  • ComforDry sockliner

Η μαλακή επένδυση ComforDry προσφέρει βέλτιστη απορρόφηση των κραδασμών δημιουργώντας παράλληλα ένα πιο δροσερό, πιο ξηρό και πιο υγιές περιβάλλον.

  • I.G.S.

Το Σύστημα Ελεγχόμενης Πρόσκρουσης (I.G.S.) είναι ένα από τα συστήματα που έχουν σχεδιαστεί από την ASICS. Βοηθά ώστε τα στοιχεία του παπουτσιού από το πίσω, στο μεσαίο και το μπροστινό τμήμα του πέλματος να λειτουργούν μαζί αποτελεσματικά επιτρέποντας στο σώμα να κινείται με φυσικό τρόπο.

  • AHAR

Το AHAR (Ελαστικό Υψηλής Ανθεκτικότητας στη Λείανση) της ASICS είναι ένα σκληρό υλικό που χρησιμοποιείται στην περιοχή έντονης επαφής της εξωτερικής σόλας, π.χ., στη φτέρνα. Το υλικό αυτό βοηθά στη μείωση της φθοράς.

  • Guidance Line

Η Guidance Line είναι μια ορατή αυλάκωση στην ενδιάμεση και την εξωτερική σόλα, η οποία ακολουθεί το κέντρο πίεσης του πέλματος από τη φτέρνα έως τα δάχτυλα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας σόλας για τρέξιμο με μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα, συντελώντας στην ηπιότερη μετάβαση από τη φάση κατά την οποία η φτέρνα προσκρούει στο έδαφος έως την απομάκρυνση των δακτύλων σε κάθε βήμα. Με τον τρόπο αυτό η Automatic Guidance Line βοηθά τους δρομείς να διατηρήσουν ένα φυσικό, αποτελεσματικό βάδισμα, ιδίως στις μεγάλες αποστάσεις.

  • 3M Reflective

Το αντανακλαστικό υλικό 3M Scotchlite (σήμα κατατεθέν της 3M Company) προσφέρει στο δρομέα τη δυνατότητα να διακρίνεται πιο εύκολα τις ώρες της ημέρας χωρίς αρκετό φως.

  • Solyte

Το Solyte είναι ένα αποκλειστικό υλικό απορρόφησης των κραδασμών που χρησιμοποιείται για την κατασκευή της ενδιάμεσης σόλας των παπουτσιών τρεξίματος. Το Solyte είναι ελαφρύ, ανθεκτικό και έχει εξαιρετική δυνατότητα επαναφοράς, δημιουργώντας μια άνετη σόλα για τρέξιμο. Οι εντυπωσιακές δυνατότητες απορρόφησης των κραδασμών βοηθούν στην κατανομή των δυνάμεων πρόσκρουσης κατά το τρέξιμο. Όταν το πόδι κινείται στον κύκλο του βαδίσματος, το υλικό συμπιέζεται απορροφώντας τις δυνάμεις πρόσκρουσης και «επανέρχεται» κατά την προώθηση. Όταν το παπούτσι δεν χρησιμοποιείται, αποσυμπιέζεται πλήρως, εξασφαλίζοντάς σας την αίσθηση της πλήρους επαναφοράς κάθε φορά που τρέχετε. Το Solyte βοηθά στη δημιουργία της αίσθησης ενός ομαλού, άνετου τρεξίματος και στη μείωση των κραδασμών στα πέλματα και τα πόδια, ελαχιστοποιώντας την κούραση και την πιθανότητα τραυματισμού.

  • DuraSponge

Το DuraSponge είναι ένα διογκωμένο υλικό AHAR το οποίο προσφέρει ενισχυμένη απορροφητικότητα και αντοχή στο μπροστινό μέρος του πέλματος. Το AHAR της ASICS είναι ένα σκληρό υλικό που χρησιμοποιείται στην περιοχή έντονης επαφής της εξωτερικής σόλας.

ASICS-GEL-KAYANO19-620x350

Το κορυφαίο αθλητικό παπούτσι της ASICS για δρομείς μεγάλων αποστάσεων τώρα σε τιμή έκπληξη!

Επωφεληθείτε από την αποκλειστική προσφορά για τα μέλη του InShape: Αποκτήστε το Asics GEL-KAYANO 19 από 180€ μόλις 144€.

Απλώς επισκεφτείτε το κατάστημα PetroSports (Λευκωσία, Λεωφόρος Ευαγόρου 42Α, τηλέφωνο 22870044), πείτε στο ταμείο πως είστε μέλος του inshape και κερδίστε την έκπτωση! Η προσφορά ισχύει ως τις 15 Οκτωβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΤΙΜΗ : €144.00 (€180.00)
ρώτα τον ειδικό

Envisioned by Darkpony Darkpony