Fitness

Legion Run: 29 Μαρτίου 2014 στην Κύπρο! Μία ανεπανάληπτη πρόκληση σε περιμένει.

inShape Team 13 Ιανουαρίου 2014
Legion Run: 29 Μαρτίου 2014 στην Κύπρο! Μία ανεπανάληπτη πρόκληση σε περιμένει.

Το Legion Run είναι μια κούρσα πέντε χιλιομέτρων με μεγάλα εμπόδια, η οποία απευθύνεται και προσφέρει μια ανεπανάληπτη πρόκληση σε άτομα ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης και σωματικής ικανότητας, λόγω του μη-ανταγωνιστικού της χαρακτήρα.

Για μια μέρα μόνο, στις 29 Μαρτίου 2014, χιλιάδες άτομα από εκατοντάδες ομάδες που ψάχνουν περιπέτεια και δύσκολες προκλήσεις, θα έρθουν στη Λάρνακα για να περάσουν περισσότερα από 18 εμπόδια από λάσπη, φωτιά, πάγο και συρματόπλεγμα. Μετά την ολοκλήρωση της κούρσας, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν την επιτυχία τους μαζί με τους συγγενείς και τους φίλους τους με ζωντανή μουσική, φαγητό, μπύρα, διασκεδαστικά παιχνίδια και διαγωνισμούς.

one_of_many

Το Legion Run είναι κάτι περισσότερο από μια κούρσα ή ένα γεγονός, Είναι μια εμπειρία ζωής. Ο κάθε ένας συμμετέχει για τους δικούς του λόγους, αλλά όλοι τελειώνουν τη κούρσα “αλλαγμένοι”. Δεν είναι αγώνας δρόμου και το μόνο έπαθλο είναι η Περηφάνια. Το Legion Run είναι και συμβολίζει την υπερπήδηση προσωπικών προκλήσεων και την συγκίνηση της απόδειξης στο εαυτό σου ότι ΜΠΟΡΕΙΣ! Περισσότερο απ’ όλα όμως είναι η ευκαιρία να βγεις έξω και να μπορέσεις να διασκεδάσεις.

Η κυπριακή εκδοχή του Legion Run αποτελεί την πρεμιέρα της περιοδείας του 2014, η οποία θα περάσει από άλλες επτά χώρες και οχτώ πόλεις της νοτίου και ανατολικής Ευρώπης. Περισσότερα από τρία εκατομμύρια άτομα έχουν τρέξει σε κούρσες με εμπόδια τα τελευταία τρία χρόνια ανά το παγκόσμιο. Το Legion Run είναι η πρώτη ευκαιρία για αυτούς τους ανθρώπους που ζουν σ’ αυτή την πλευρά του πλανήτη, να λάβουν μέρος σε μια ανάλογη κούρσα, στη δική τους ή σε μια κοντινή τους χώρα και η Κύπρος παίρνει πρώτη τη σειρά της, τον Μάρτιο του 2014.

Όπως ανέφερε ο Διευθυντής Εξωτερικής Επικοινωνίας, Αντώνης Αλεξόπουλος, PhD:

"Το Legion Run προσφέρει κάτι πρωτόγονο και απελευθερωτικό για τους συμμετέχοντες. Είναι μια πρωτόγνωρη και ανεπανάληπτη εμπειρία τόσο για τους δρομείς, όσο και για τους θεατές.

Ο μοναδικός συνδυασμός από σωματικές και πνευματικές προκλήσεις, αναπόφευκτης ομαδικής συνεργασίας κατά τη διάρκεια της κούρσας, μαζί με τη ζωντανή μουσική, τα διασκεδαστικά παιχνίδια, το φαγητό και το γλέντι, είναι αποδεδειγμένα μια συνταγή επιτυχίας ανά το παγκόσμιο και σ’ αυτό στοχεύουμε το Μάρτιο στην Κύπρο. Είμαστε πεπεισμένοι πως το Legion Run θα είναι μια από τις κορυφαίες μέρες στη ζωή οποιουδήποτε λάβει μέρος ”.

Τα εμπόδια είναι τοποθετημένα πάνω σε μια διαδρομή πέντε χιλιομέτρων και είναι κατασκευασμένα με τρόπο που δοκιμάζουν τόσο το σώμα αλλά και το μυαλό, αφού οι δρομείς καλούνται να πηδήξουν πάνω από φωτιά, να σκαρφαλώσουν πάνω σε τοίχους, να έρπουν μέσα σε λάσπη και κάτω από συρματόπλεγμα και να περάσουν μέσα  σε δεξαμενές με πάγο και νερό.

Μέχρι και πεντακόσιοι δρομείς ξεκινούν την ίδια ώρα, με κύματα εκκίνησης κάθε τριάντα λεπτά, ξεκινώντας στις 10.00 το πρωί και τελειώνοντας στις 15.00 το απόγευμα.

Ο χώρος του φεστιβάλ αποτελείται από μια μεγάλη σκηνή με ζωντανή μουσική από συγκροτήματα, DJs, επιδείξεις, διασκεδαστικά παιχνίδια και διαγωνισμούς. Για να μάθετε περισσότερα για το Legion Run, επισκεφτείτε το www.legionrun.com ή επικοινωνήστε με τον Αντώνη Αλεξόπουλο στο 99524645 ή antonis@legionrun.com.

Το in|shape προτείνει...
ρώτα τον ειδικό

Envisioned by Darkpony Darkpony