Διαγωνισμός InShape: 34 συνδρομές σε 17 γυμναστήρια σε ολόκληρη την Κύπρο! Δες τους νικητές...

Post Featured Image

Ο μεγάλος διαγωνισμός του InShape.com.cy ολοκληρώθηκε και ήρθε η ώρα να δούμε ποιοί είναι οι τυχεροί νικητές!

Λευκωσία

T4P: Από μία μηνιαία συνδρομή κερδίζουν οι Ολυμπίου Χρυστάλλα (kr***y_13**1@hotmail.com), Michael Andreas (andreas****79@gmail.com) και Bachantouridou Katerina (b***erina@hotmail.co.uk).

Il Sportivo: Μία μηνιαία συνδρομή κερδίζει η Aravidou Alexandra (alex**ndr**4@live.com)

Oxygen: Από μία μηνιαία συνδρομή για το γυμναστήριο κερδίζουν οι Basdeki Peggy (p****deki@gmail.com), Zaimi Kyriaki (z***iaki@hotmail.com) και Achilleos Rodoula (rodoul***@hotmail.com).

Ambitus Fitness: Από μία μηνιαία συνδρομή κερδίζουν οι Gavrielides Paris (Pari**@hotmail.com) και Βιολάρη Ειρήνη (i**iolari@hotmail.com). Μία τριμηνιαία συνδρομή κερδίζει o Zambas Christos (**hristos@gmail.com).

Passion Gym: Από μία μηνιαία συνδρομή κερδίζουν οι Sergidou Despo (d***gidou@gmail.com), Constantinou Constantinos (co******onstantinou@live.com) και Leonidou Eleni (ele***eonidou*5@gmail.com).

Rock Diamond: Μία μηνιαία συνδρομή κερδίζει η Γεωργίου Στέλλα (stell***o@hotmail.com).

The Point Pilates: Μία μηνιαία συνδρομή για Pilates κερδίζει η Παρπούλη Μαρία (parpoul***@hotmail.com). Μία μηνιαία συνδρομή για Zumba κερδίζει η Παπαφυλακτου Αντρη (and****pafylaktou@yahoo.gr).

Just Ladies Fitness: Από μία μηνιαία συνδρομή κερδίζουν οι Αργυρού Μαρία (marargyr**8*@gmail.com) και Charalambous Nicol (Nicol_**orak*@yahoo.gr).

iBody Fitness and Dance Studio: Από μία μηνιαία συνδρομή για group fitness και personal group με αρχική αξιολόγηση σύστασης σώματος για την επιλογή μαθημάτων και 4 συνεδρίες για personal pilates κερδίζουν οι Τράντα Θέα (thea***yline@hotmail.com) και Karadja Elena (elen***aradja@hotmail.com).

Λεμεσός

Informa: Από μία μηνιαία συνδρομή και 4 sessions personal training κερδίζουν οι Ioannidou Angelina (busy*girl*@hotmail.co.uk) και Nikolic Ivanaq (nislika**@gmail.com).

CHS Fitness Club: Μία μηνιαία συνδρομή κερδίζει η Karaoli Margarita (margarita**acurel*@hotmail.com).

CrossFit Limassol: Μία μηνιαία συνδρομή κερδίζει ο Stylianou Stelios (stelios*stylianou@gmail.com).

Λάρνακα

Κέντρο Άσκησης και Διατροφής Ανδρέας Ζαχαρίου: Ένα πλήρες πρόγραμμα διατροφής και Προσωπικής γυμναστικής (εώς 5 επισκέψεις την εβδομάδα), Μετρήσεις (λιπομέτρηση, βάρος, μεταβολισμός) και αναλυτική στατιστική και ποσοτική ανάλυση των αποτελεσμάτων (απώλεια βάρους, αλλαγή μεταβολισμού κλπ) κερδίζουν οι Himona Katerina (kateri***imona@hotmail.com) και Georgiou Panayiotis (panayiotis****1@live.com).

Πάφος

Vigour: Μία μηνιαία συνδρομή κερδίζει ο Pegiotis Ioannis (**egiotis@yahoo.com).

Cybex: Από μία μηνιαία συνδρομή και 4 personal TRX sessions κερδίζουν οι Eleftheriou Mandalena (mandalena**oran@hotmail.com) και Kleanthous Vera (ve****eanthous@hotmail.com).

Aphrotide Hills: Από μία μηνιαία συνδρομή για το health club κερδίζουν οι Papagregoriou Nicoletta (nicolet***pt@yahoo.gr) και Μενελάου Χρυσάνθη (menel****hrysanthi@hotmail.com).

Royal Fitness: Μία μηνιαία συνδρομή, μασαζ στο Royal Spa και 3 sessions personal training κερδίζει η Μιχαήλ Σοφία (s*phia*@hotmail.com).

Αμμόχωστος

Αθλητικό Κέντρο Ποσειδώνιο: Μία μηνιαία συνδρομή για το γυμναστήριο (υπηρεσίες - εξοπλισμό) κερδίζει η Papanicholaou Michaela (m**apanicholaou@hotmail.com). Μία μηνιαία συνδρομή για το γυμναστήριο (μόνο τάξεις) κερδίζει η Flouri Androniki (androniki**@hotmail.com).

Όλοι οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email την Δευτέρα (27/05) σχετικά με το πως θα κάνουν χρήση του δώρου τους.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για μία ακόμη φορά για την συμμετοχή σας και την αγάπη που δείχνετε προς το InShape.com.cy.

Περισσότερες εκπλήξεις έρχονται σύντομα. Μέχρι τότε… stay in shape!

ρώτα τον ειδικό

Envisioned by Darkpony Darkpony