Υλικά
Σιρόπι: 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη (ΣΤΕΒΙΑ) - 1 φλιτζάνι τσαγιού μέλι - 1 φλιτζάνι τσαγιού νερό
Εκτέλεση: Δουλεύουμε το λάδι αρκετή ώρα με το μίξερ και μετά ρίχνουμε τη ζάχαρη, το ξύσμα, το χυμό, το σιμιγδάλι και λίγο λίγο το αλεύρι με τη σόδα. Πλάθουμε μικρά (γιατί μεγαλώνουν πολύ). Τα βάζουμε στο φούρνο αφού έχει φτάσει τους 200 C (αλλιώς απλώνουν). Όταν κρυώσουν τελείως τα βάζουμε σε ταψί και τα περιχύνουμε με το σιρόπι ζεστό. Πασπαλίζουμε με καρυδόψιχα.