Fitness

Το έτερον σου ήμισυ είναι fit; Μάθε πως θα βάλεις το χαμόγελο στο πρόσωπο του τα Χριστούγεννα!!!

Κυριάκος Πελεκάνος 24 Δεκεμβρίου 2013
Το έτερον σου ήμισυ είναι fit; Μάθε πως θα βάλεις το χαμόγελο στο πρόσωπο του τα Χριστούγεννα!!!

Ισως να 'ναι από τις ποιο δύσκολες επιλογές που έχεις να κάνεις. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και εσύ πρέπει να αποφασίσεις τι δώρο θα κάνεις στον καλό ή στην καλή σου για να τον/την ευχαριστήσεις. Έχεις σκέφτεί διάφορα, αλλά θέλεις αυτή την φορά να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να πρωτοτυπήσεις κάνοντας μια πράξη μοναδική που θα μείνει αξέχαστη μέχρι την επόμενη χρονιά! (αν παραμείνει fit και αν είστε ακόμα μαζί).

Ας δούμε λοιπόν μερικά δωράκια που θα κάνουν κάποιο/α μανιακό/η με την γυμναστική να χαμογελάσει ανοίγοντας το δώρο του/της στις 25 Δεκεμβρίου!

1. Foam Roller - The Grid

Ευκαιρία να χαλαρώνει τους μυς μετά την προπόνηση, είτε αν θέλει να κάνει μια σκληρή προπόνηση κορμού είναι τα ιδανικά δώρα που σίγουρα θα τον/την βοηθήσουν.

the-grid-foam-roller-trigger-point

2. Headphones

Η μουσική είναι ίσως η καλύτερη παρέα για κάποιον/α είτε βρίσκεται στο γυμναστήριο είτε τρέχει σ' ένα πάρκο. Φροντίστε εσείς να κάνετε την προπόνηση όσο πιο ευχάριστη γίνεται.

3. Perfect push up

Δώστε άλλη διάσταση στην πλέον διαδεδομένη άσκηση που μπορεί ένας αθλούμενος/η να κάνει ανά πάσα στιγμή παντού.

4. Kettlebell

H σχετικά καινούργια μέθοδος προπόνησης που συγκεντρώνει όλο και περισσότερους υποστηρικτές τον τελευταίο καιρό. Φροντίστε μόνο να πάρετε το κατάλληλο γι' αυτόν/η βάρος.

kettlebells

5. Trigger Point Massage Ball

Αν νιώθει ο καλός/ή σας πόνο στον αυχένα,στους ώμους,στο στήθος ή στην πλάτη τότε του βρήκατε την λύση.Να στε σίγουροι θα σας ευγνωμονεί.

6. iPod

Τι καλύτερο από το να έχει μαζεμένα τα αγαπημένα του/της τραγούδια σε μια συσκευή και να προπονείτε παρέα μ αυτά?

7. Suunto M5 Watch

Βάλε τα δεδομένα σου στην μνήμη του ρολογιού αυτού και αυτό θα σε βοηθήσει να γυμναστείς όσο ποιο επαγγελματικά γίνετε χωρίς να ξεπερνάς τα όρια σου!

8. Outdoor Workout Jacket

Χειμώνιασε, θα βγει για τρέξιμο και σίγουρα δεν θέλεις να σου αρρωστήσει. Αγόρασε του/της ένα καλό σακάκι για να μην κάνεις τον νοσοκόμο μετά.

9. Lightweight Running Quarter Socks

Αν δεν φοράς τις κατάλληλες κάλτσες είναι λες και φοράς ένα παντελόνι το οποίο σου είναι μεγάλο, άρα δεν θα κάνεις και σωστή προπόνηση.

10. Finish Line Doormat

Κάνε τον/την να χαμογελάσει καθώς επιστρέφει από την προπόνηση και να ξέρει ότι έφτασε στον προορισμό του/της!

11. Mountain Bike

Μπορεί να έχει κρύο,αλλά μια προπόνηση με το καινούργιο ποδήλατο μέσα στις λάσπες στο πιο κοντινό πάρκο σίγουρα είναι πάντα μια ευχάριστη εμπειρία!

12. Wii Fit

Με την κονσόλα αυτή μπορείτε να γυμναστείτε μαζί και ταυτόχρονα να διασκεδάσετε με όλα τα παιγνίδια δράσης που σας προσφέρει.

13. TRX

Οι ιμάντες αιώρησης μπορούν να τοποθετηθούν παντού και πάντα,προσφέροντας έτσι την ευκαιρία στους άρρωστους της γυμναστικής την δυνατότηα άσκησης ανά πάσα στιγμή.

HOME_Bundle_trx

14. Juiceman Machine

Ένα μίγμα χυμού αποτελούμενο από τους αγαπημένους του/της φρούτα είναι πάντα απολαυστικό στο ξεκίνημα της μέρας είτε με το τέλος της προπόνησης.

15. Asics Gel Kayano 19

Ένα πολύ καλό παπούτσι προπόνησης που θα κάνει την διαδρομή αρκετά πιο ευχάριστη και εποικοδομητική.

ASICS-GEL-KAYANO-19-620x350

16. Cool & Hot Bags

Απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε αθλούμενο! Με το τέλος της προπόνησης κάποιες φορές πολλοί από μας αντιμετωπίζουμε διάφορους μικροτραυματισμούς. Τα σακκουλάκια αυτά θα μας ανακουφίσουν και θα μας προστατεύσουν από τα χειρότερα.

17. Digital Kitchen Scale

Μπορεί να είναι χειμώνας και η διατροφή να ξεφεύγει λιγάκι, αλλά με το τέλος των γιορτών όλοι ξαναμπαίνουν στους ρυθμούς τους μιάς και μετρούν ανάποδα για το καλοκαίρι! Δώστε το απαραίτητο αξεσουάρ για τον μακρύ δρόμο της διατροφής.

18. Bowflex Dumbells

Ίσως να ναι ακριβό δωράκι αλλά αξίζει τον κόπο. Με τους δύο αυτούς αλτήρες εξασφαλίζεις στον δικο/η σου ολόκληρο γυμναστήριο μέσα στο ίδιο σας το σπίτι.

19. Power Wheel

Ο δυνατός κορμός και οι κοιλιακοί πάντα μαγνητίζουν τα βλέμματα και το ενδιαφέρον των πάντων.Με το εργαλείο αυτό θα φτάσετε πιο κοντά στον στόχο σας!

20. Bosu

Γυμναστείτε εναλλακτικά στο σπίτι ή οπουδήποτε το θελήσετε εσείς με το bosu, γυμνάζοντας όλο σας το σώμα με τρόπους που δεν έχει δοκιμάσει ξανά. Μην πάει ο νους σας στο πονηρό!!!

bosu-balance-trainer

Αν στο πνεύμα των γιορτών και στην καταναλωτική σας έξαρση θυμηθείτε από πού πήρατε τις ιδεές για τα fit σας δωράκια, στείλτε  και σε μας στο in|shape  το κάτι τις μας! Καλοδεχούμενα όλα!

Καλές γιορτές και καλές αγορές!

Το in|shape προτείνει...
ρώτα τον ειδικό

Envisioned by Darkpony Darkpony