TRX HOME SUSPENSION TRAINING KIT: Αναλυτική παρουσίαση και τιμή έκπληξη!

inShape Team 23 Οκτωβρίου 2013
TRX HOME SUSPENSION TRAINING KIT: Αναλυτική παρουσίαση και τιμή έκπληξη!

Μια απλή ιδέα κατέληξε σε μια μεγάλη εφεύρεση! Το TRX επινοήθηκε από ένα αμερικανό πεζοναύτη τη δεκαετία του ’90 και άλλαξε τα μέχρι τότε δεδομένα της γυμναστικής. Με τη χρήση ενός ιμάντα με λαβές και με αντίσταση το σωματικό βάρος, έχεις τη δυνατότητα να εκτελέσεις με ευκολία και ασφάλεια μεγάλο αριθμό ασκήσεων, με αποτέλεσμα να γυμνάσεις αποτελεσματικά και γρήγορα ολόκληρο το κορμί σου. Είναι ένα φορητό εργαλείο με τη δυνατότητα καθοδήγησης, που κάνει τη γυμναστική να φαίνεται παιχνίδι, χωρίς την επί τόπου παρουσία γυμναστή.

FAI_TylerStewart_ObliqueCrunch_04final1111

Τοποθετώντας τους ιμάντες σε μια πόρτα ή κάτω από μια σκάλα στο εσωτερικό του σπιτιού, είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις την εκγύμνασή σου, ακολουθώντας ψηφιακά μέσω του υπολογιστή, του tablet ή ακόμη και του κινητού σου τηλεφώνου την εκτέλεση των ασκήσεων και στο τέλος μπορείς να σημειώσεις τις επιδόσεις σου, για να παρακολουθείς με ακρίβεια την εξέλιξη των προπονήσεών σου.

Η ευκολία στη ρύθμιση της αντίστασης χάρη στην προσαρμοστικότητα των ιμάντων, οι πλειομετρικές ασκήσεις που βελτιώνουν την καρδιαγγειακή λειτουργία και η ποικιλία των ασκήσεων επιβεβαιώνουν τη λειτουργικότητα του TRX Home Suspension Training Kit. Αποτελεί το ιδανικό εργαλείο γυμναστικής για τον καθένα ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης, ο οποίος επιθυμεί γρήγορη και ολοκληρωμένη εκγύμναση, απώλεια βάρους, χωρίς δυσκολία και μεγάλο κόστος.

DrewBrees_MountainClimber_103_6_EDITED-final

The box

Δεν μπορεί να χωρέσει μια πραγματική καινοτομία σ’ ένα συνηθισμένο κουτί, που να περνά σχεδόν απαρατήρητο. Επάξια η TRX κατάφερε να ακολουθήσει το παράδειγμα πασίγνωστων εταιρειών της σύγχρονης τεχνολογίας, για να παρουσιάσει το προϊόν της με τον καλύτερο και πιο εντυπωσιακό τρόπο. Το TRX Home Suspension Training Kit καταφθάνει μέσα σ’ ένα μικρό κίτρινο, καλής ποιότητας κουτί με άνοιγμα προς τα πάνω, που στο εσωτερικό του βρίσκονται δεμένοι οι ιμάντες και τα υπόλοιπα προϊόντα είναι τοποθετημένα με τάξη. Και για να μην ξεχνιόμαστε....η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, κάτι που σε αυτή την περίπτωση είναι κάτι περισσότερο από εμφανής και επιβεβαιώνει τη λαϊκή ρήση ότι «η πρώτη εντύπωση είναι πάντοτε η πιο σωστή»!

HOME_Bundle_femaleside2

Inside the box

Το κουτί του TRX Home Suspension Training Kit περιλαμβάνει:

1. TRX Home Suspension Trainer. Το εξάρτημα που περικλείει τη φιλοσοφία του TRX Home Suspension Training Kit. Ο ιμάντας χρώματος μαύρο με κίτρινο μπορεί να μεταφερθεί και να χρησιμοποιηθεί πανεύκολα στο χώρο που εσύ επιθυμείς. Η επινοητικότητα της εταιρείας TRX ώθησε στην κατασκευή δύο λαβών για χέρια και δύο για πόδια, για άσκηση όλων ή ορισμένων μυϊκών ομάδων.

HOME_ST_Revised2

2. TRX Get Started Guide. Μπορεί μέχρι τώρα να παρατηρούσες με απορία τους γυμνασμένους φανς του γυμναστηρίου να εφοδιάζονται με κόλες χαρτί και στυλό και να καταγράφουν με απόλυτη συγκέντρωση σημειώσεις και αριθμούς στο τέλος κάθε προπόνησης. Τώρα ήρθε και η δική σου σειρά να γίνεις ένας απ’ αυτούς και να γυμναστείς, τηρώντας με...σχεδόν απόλυτη ευλάβεια ένα συστηματοποιημένο τρόπο για γρήγορα και καλύτερα αποτελέσματα εκγύμνασης. Το TRX Home Suspension Training Kit σου προσφέρει καρτέλες με οδηγίες για σωστή έναρξη της προπόνησης, για το πως να προσαρμόσεις κατάλληλα τους ιμάντες ανάλογα με την άσκηση, αναλυτική περιγραφή τεσσάρων ασκήσεων προθέρμανσης, κενή καρτέλα για καταγραφή των επιδόσεών σου την πρώτη και την 30ή μέρα εκγύμνασης, όπως επίσης και έξι προγράμματα γυμναστικής σε ψηφιακή μορφή, τα οποία μπορείς να κατεβάσεις στην αγαπημένη σου ηλεκτρονική συσκευή και να τα παρακολουθείς απ’ όπου κι αν βρίσκεσαι.

HOME_GetStarted_edited-final

3. TRX Door Anchor. Η άνεση και η πρωτοτυπία πάνε πακέτο με το TRX Home Suspension Training Kit. Ο ιμάντας με το μικρό μαξιλαράκι στην αρχή  του, που περικλείεται στο κουτί, συνδέεται με τον κύριο ιμάντα με τις λαβές, ακολούθως τοποθετείται πίσω από μια κλειστή ανθεκτική πόρτα και έτσι απλά σου επιτρέπει να πραγματοποιήσεις με ασφάλεια το πρόγραμμα εκγύμνασής σου στο χώρο σου.

I-Grande-1753-trx-door-anchor-attache-portenet

trx_mount

4. TRX Suspension Anchor. Αναμφισβήτητα η ιδέα της προπόνησης στη φύση εξάπτει τον ενθουσιασμό και είναι ελκυστική για τον καθένα, αρχάριο και μη στο χώρο της γυμναστικής. Με τον ιμάντα κίτρινου χρώματος, κάνεις την ιδέα πραγματικότητα, μπορείς να τον δέσεις  γύρω από ένα στύλο ή ένα δέντρο, να τον συνδέσεις με τον κύριο ιμάντα με τις λαβές και να απολαύσεις κάθε στιγμή της προπόνησής σου σε εξωτερικό χώρο.

dsc_0015

5. TRX Door Placard. Για κάποιους η ώρα της γυμναστικής θεωρείται ιερή και δεν επιδέχεται παρεμβολές. Η καρτέλα που βρίσκεις, εξερευνώντας το κουτί του TRX Home Suspension Training Kit, κρεμάζεται στο χερούλι της πόρτας σου, ενημερώνει τους υπόλοιπους ότι η προπόνησή σου βρίσκεται σε εξέλιξη και τους προειδοποιεί, ώστε να μην τη διακόψουν.

trx_tag

6. TRX Wrist Band. Δεν το το κουβαλάς μόνο, αλλά και το φοράς παντού και πάντοτε. Μοντέρνο λαστιχένιο βραχιόλι καρπού με αναγραφή TRX, που σου υπενθυμίζει το στόχο σου και δείχνει στους φίλους σου τον τρόπο που γυμνάζεσαι.

trx_wristband

7. TRX Mesh Carry Bag. Βολική και εξαιρετικής ποιότητας τσάντα αποθήκευσης, για να μεταφέρεις εύκολα και γρήγορα τους ιμάντες προπόνησης και τα υπόλοιπα εξαρτήματα.TRX δεν είναι μόνο θέμα προπόνησης, αλλά και στιλ.

trx_bag

Να σημειωθεί ότι στην τιμή προσφοράς που ακολουθεί συμπεριλαμβάνεται και η βάση στήριξης TRX X Mount!

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΤΙΜΗ : €160.00 (€225.00)
Το in|shape προτείνει...
ρώτα τον ειδικό

Envisioned by Darkpony Darkpony