ASICS Gel Nimbus 14: Το κορυφαίο γυναικείο αθλητικό παπούτσι της ASICS

Post Featured Image

Ο ανδρικός πληθυσμός που αναζητούσε ένα επαγγελματικών προδιαγραφών παπούτσι τρεξίματος καλύφθηκε με το Asics Gel Noosa Tri 8. Τι γίνεται όμως με το ωραίο φύλο;

Κυρίες, δεσποινίδες και κορίτσια η  Asics έχει φροντίσει και για εσάς. Ιδού το Gel-Nimbus 14. Το κορυφαίο γυναικείο παπούτσι της εταιρείας για δρομείς με ουδέτερο τρέξιμο και δρομείς με υποπρηνισμό.

Η 14η έκδοση του βραβευμένου αυτού παπουτσιού, είναι σημαντικά πιο ελαφριά (μόλις 255gr) προσφέροντας πιο γρήγορο διασκελισμό, χωρίς να υστερεί σε άνεση.

Το γυναικείο μοντέλο περιλαμβάνει το Gender Specific Cushioning, κάνοντας έτσι το πάνω μέρος της εσωτερικής σόλας ακόμα πιο μαλακό. Σε συνδυασμό με το PLUS3 δίνει μία ιδιαίτερη αίσθηση στο πόδι και προσαρμόζει το παπούτσι στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των γυναικών.

Αυτό το μοντέλο περιλαμβάνει επίσης το Full Length Guidance Line, ένα κάθετο εύκαμπτο κανάλι, κατά μήκος της σόλας που καθοδηγεί το πόδι σας στην κίνηση του διασκελισμού και κάνει το τρέξιμό σας πιο αποδοτικό, ακόμα και όταν αρχίσει να εμφανίζεται η κόπωση.

ASICS-Gel-Nimbus 14

Η λίστα των πατενταρισμένων τεχνολογιών που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι εντυπωσιακή. Δεν είναι τυχαίο πως το Gel-Nimbus 14 "προμοτάρεται" από την ίδια την ASICS ως το κορυφαίο παπούτσι της συλλογής της:

 • ComforDry sockliner
  Η μαλακή επένδυση ComforDry προσφέρει βέλτιστη απορρόφηση των κραδασμών δημιουργώντας παράλληλα ένα πιο δροσερό, πιο ξηρό και πιο υγιές περιβάλλον.
 • I.G.S.
  Το Σύστημα Ελεγχόμενης Πρόσκρουσης (I.G.S.) είναι ένα από τα συστήματα που έχουν σχεδιαστεί από την ASICS. Βοηθά ώστε τα στοιχεία του παπουτσιού από το πίσω, στο μεσαίο και το μπροστινό τμήμα του πέλματος να λειτουργούν μαζί αποτελεσματικά επιτρέποντας στο σώμα να κινείται με φυσικό τρόπο.
 • Space Trusstic
  Το Σύστημα Space Trusstic προσφέρει στο πέλμα τα σωστά επίπεδα υποστήριξης και ευκαμψίας καθώς κινείται στο πλαίσιο του κύκλου του βαδίσματος. Αυτό το επιτυγχάνει μέσω ενός καίρια τοποθετημένου θύλακα αέρα ανάμεσα στο μηχανισμό Trusstic και την ενδιάμεση σόλα κάτω από την καμάρα του ποδιού. Καθώς το πόδι κινείται για να εκτελέσει τις σύνθετες κινήσεις του τρεξίματος, χρησιμοποιεί το μηχανισμό του βαρούλκου. Με κάθε προώθηση, το πόδι λειτουργεί σαν άκαμπτος μοχλός, συσφίγγοντας το πελματιαίο περιτόναιο και υψώνοντας την καμάρα του ποδιού. Το Σύστημα Space Trusstic λειτουργεί παράλληλα με αυτή τη φυσική κίνηση του ποδιού. Καθώς το πελματιαίο περιτόναιο συσφίγγεται και πιέζει προς τα κάτω, πιέζει ελεύθερα την ενδιάμεση σόλα η οποία μπορεί να καμφθεί μέσα στον κενό χώρο. Ο μηχανισμός Trusstic από σκληρό πλαστικό διατηρεί τη στήριξη, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στο πόδι να κινηθεί αποτελεσματικά. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται μεγαλύτερη άνεση και πιο αποτελεσματική λειτουργία του ποδιού κατά το τρέξιμο.
 • AHAR
  Το AHAR (Ελαστικό Υψηλής Ανθεκτικότητας στη Λείανση) της ASICS είναι ένα σκληρό υλικό που χρησιμοποιείται στην περιοχή έντονης επαφής της εξωτερικής σόλας, π.χ., στη φτέρνα. Το υλικό αυτό βοηθά στη μείωση της φθοράς.
 • Gender Specific Forefoot Cushioning
  Το Ειδικό για Γυναίκες Σύστημα Απορρόφησης Μπροστινού Τμήματος Πέλματος αναφέρεται στην τοποθέτηση ειδικά διαμορφωμένου υλικού Solyte στο μπροστινό τμήμα του πέλματος. Το υλικό έχει μειωμένη πυκνότητα, γεγονός που επιτρέπει στο γυναικείο πόδι να το πιέσει αρκετά ώστε να επωφεληθεί πλήρως από τις ιδιότητες επαναφοράς του Solyte. Παραδοσιακά, τα γυναικεία παπούτσια για τρέξιμο περιείχαν υλικό απορρόφησης ίδιας πυκνότητας με αυτό των ανδρών. Ωστόσο, επειδή οι γυναίκες είναι συνήθως ελαφρύτερες από τους άνδρες, το γυναικείο πόδι δεν μπορούσε να πιέσει πλήρως το υλικό, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα χαμηλότερες επιδόσεις στο τρέξιμο. Το Ειδικό για Γυναίκες Σύστημα Απορρόφησης Μπροστινού Τμήματος Πέλματος αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα προσφέροντας στις γυναίκες περισσότερη άνεση και προσαρμογή στις ανάγκες του τρεξίματός τους. Το υλικό απορρόφησης, το οποίο τοποθετείται κατά από το ακροστήριγμα του ποδιού και εκτείνεται σε όλο το πλάτος του παπουτσιού, λειτουργεί επίσης ως ένα αποτελεσματικό σύστημα απορρόφησης των δυνάμεων πρόσκρουσης.
 • Guidance Line
  Η Guidance Line είναι μια ορατή αυλάκωση στην ενδιάμεση και την εξωτερική σόλα, η οποία ακολουθεί το κέντρο πίεσης του πέλματος από τη φτέρνα έως τα δάχτυλα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας σόλας για τρέξιμο με μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα, συντελώντας στην ηπιότερη μετάβαση από τη φάση κατά την οποία η φτέρνα προσκρούει στο έδαφος έως την απομάκρυνση των δακτύλων σε κάθε βήμα. Με τον τρόπο αυτό η Automatic Guidance Line βοηθά τους δρομείς να διατηρήσουν ένα φυσικό, αποτελεσματικό βάδισμα, ιδίως στις μεγάλες αποστάσεις.
 • 3M Reflective
  Το αντανακλαστικό υλικό 3M Scotchlite (σήμα κατατεθέν της 3M Company) προσφέρει στο δρομέα τη δυνατότητα να διακρίνεται πιο εύκολα τις ώρες της ημέρας χωρίς αρκετό φως.
 • Solyte
  Το Solyte είναι ένα αποκλειστικό υλικό απορρόφησης των κραδασμών που χρησιμοποιείται για την κατασκευή της ενδιάμεσης σόλας των παπουτσιών τρεξίματος. Το Solyte είναι ελαφρύ, ανθεκτικό και έχει εξαιρετική δυνατότητα επαναφοράς, δημιουργώντας μια άνετη σόλα για τρέξιμο. Οι εντυπωσιακές δυνατότητες απορρόφησης των κραδασμών βοηθούν στην κατανομή των δυνάμεων πρόσκρουσης κατά το τρέξιμο. Όταν το πόδι κινείται στον κύκλο του βαδίσματος, το υλικό συμπιέζεται απορροφώντας τις δυνάμεις πρόσκρουσης και «επανέρχεται» κατά την προώθηση. Όταν το παπούτσι δεν χρησιμοποιείται, αποσυμπιέζεται πλήρως, εξασφαλίζοντάς σας την αίσθηση της πλήρους επαναφοράς κάθε φορά που τρέχετε. Το Solyte βοηθά στη δημιουργία της αίσθησης ενός ομαλού, άνετου τρεξίματος και στη μείωση των κραδασμών στα πέλματα και τα πόδια, ελαχιστοποιώντας την κούραση και την πιθανότητα τραυματισμού.
 • Plus3
  Το Plus3 αναφέρεται στην ανύψωση κατά 3mm της φτέρνας σε σχέση με το μπροστινό τμήμα του πέλματος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τεντώνεται λιγότερο ο αχίλλειος τένοντας. Επειδή τα επίπεδα των ορμονών μεταβάλλονται κατά τη διάρκεια του μηνιαίου κύκλου, ο αχίλλειος τένοντας άλλοτε χαλαρώνει και άλλοτε τεντώνεται, αυξάνοντας την πιθανότητα τραυματισμού. Το Plus3 μειώνει το φορτίο και τις τάσεις που ασκούνται στον αχίλλειο τένοντα και μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμών.
 • DuraSponge
  Το DuraSponge είναι ένα διογκωμένο υλικό AHAR το οποίο προσφέρει ενισχυμένη απορροφητικότητα και αντοχή στο μπροστινό μέρος του πέλματος. Το AHAR της ASICS είναι ένα σκληρό υλικό που χρησιμοποιείται στην περιοχή έντονης επαφής της εξωτερικής σόλας.

ASICS_Gel-Nimbus_14

Το κορυφαίο γυναικείο αθλητικό παπούτσι της ASICS τώρα σε τιμή έκπληξη!

Επωφεληθείτε από την αποκλειστική προσφορά για τα μέλη του InShape: Αποκτήστε το Asics Gel Nimbus 14 από 165€ μόλις 130€.

Απλώς επισκεφτείτε το κατάστημα PetroSports (Λευκωσία, Λεωφόρος Ευαγόρου 42Α, τηλέφωνο 22870044), πείτε στο ταμείο πως είστε μέλος του inshape και κερδίστε την έκπτωση! Η προσφορά ισχύει ως τις 15 Μαΐου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΤΙΜΗ : €130.00 (€165.00)
ρώτα τον ειδικό

Envisioned by Darkpony Darkpony