Κρέμα Καραμελέ Sweet and Balance: Απόλαυση με λίγες θερμίδες, χωρίς ζάχαρη... και χωρίς ενοχές!

Post Featured Image

Η Κρέμα Καραμελέ Sweet & Balance, όπως όλα τα προϊόντα της σειράς Sweet & Balance, έχει χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη (ΓΔ), χαμηλό Γλυκαιμικό Φορτίο (ΓΦ), φυτικές ίνες και απευθύνεται σε όσους προσέχουν τη διατροφή και την υγεία τους, αποφεύγοντας την ζάχαρη χωρίς ωστόσο να αποκλείσουν το γλυκό από τη ζωή τους.

Η Κρέμα Καραμελέ Sweet & Balance, αντί για ζάχαρη, περιέχει γλυκαντικό φυσικής προέλευσης από εκχύλισμα του φυτού stevia (γλυκοζίτες στεβιόλης). Το γλυκαντικό αυτό έχει φυσική γλυκιά γεύση, δεν μεταβολίζεται από τον ανθρώπινο οργανισμό και δεν παρέχει θερμίδες. Επίσης διατηρεί τις ιδιότητες του στο ψήσιμο και ή το βράσιμο.

krema-karamele-sweet-and-balance-glikaimikos-deiktis

Πολύ εύκολα και γρήγορα μπορείτε να ετοιμάσετε και να απολαύσετε τη λαχταριστή γεύση της κρέμας και το σιρόπι καραμέλας που κάνουν την Κρέμα Καραμελέ Sweet & Balance μια μοναδική γευστική εμπειρία για απόλαυση… χωρίς ενοχές μιας και διαθέτει μόλις 61 θερμίδες ανά μερίδα και χαμηλά λιπαρά (σε σύγκριση με μια κανονική κρέμα καραμελέ)!

Η κρέμα Καραμελέ Sweet & Balance περιέχει 5 μερίδες ανά συσκευασία και δύναται να χορηγηθεί στο πλαίσιο ενός διαιτολογίου μειωμένων σακχάρων με την κατάλληλη καθοδήγηση και σύμφωνη γνώμη ειδικού γιατρού ή διατροφολόγου.krema-karamele-sweet-and-balance-giotis-diathreptiki-episimansi

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την σειρά Sweet & Balance Γιώτης μπορείτε να βρείτε στο www.sweetandbalance.gr

ρώτα τον ειδικό

Envisioned by Darkpony Darkpony