Μιλφέιγ Sweet and Balance με stevia: Όλη η γεύση με μόλις 109 θερμίδες!

Post Featured Image

Το Μιλφέιγ Sweet & Balance, όπως όλα τα προϊόντα της σειράς Sweet & Balance, έχει χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη (ΓΔ), χαμηλό Γλυκαιμικό Φορτίο (ΓΦ), φυτικές ίνες και απευθύνεται σε όσους προσέχουν τη διατροφή και την υγεία τους, αποφεύγοντας την ζάχαρη χωρίς ωστόσο να αποκλείσουν το γλυκό από τη ζωή τους.

Το Μιλφέιγ Sweet & Balance αντί για ζάχαρη περιέχει γλυκαντικό φυσικής προέλευσης από εκχύλισμα του φυτού stevia (γλυκοζίτες στεβιόλης). Το γλυκαντικό αυτό έχει φυσική γλυκιά γεύση, δεν μεταβολίζεται από τον ανθρώπινο οργανισμό και δεν παρέχει θερμίδες. Επίσης διατηρεί τις ιδιότητες του στο ψήσιμο και ή το βράσιμο.

milfeig

Πολύ εύκολα και γρήγορα μπορείτε να ετοιμάσετε και να απολαύσετε τη λαχταριστή γεύση της κρέμας και τα τραγανά φύλλα του μιλφέιγ… χωρίς ενοχές μιας και διαθέτει μόλις 109 θερμίδες ανά μερίδα και 50% λιγότερα λιπαρά (σε σύγκριση με ένα κανονικό μιλφέιγ)!

Το Μιλφέιγ Sweet & Balance περιέχει 12 μερίδες ανά συσκευασία και δύναται να χορηγηθεί στο πλαίσιο ενός διαιτολογίου μειωμένων σακχάρων με την κατάλληλη καθοδήγηση και σύμφωνη γνώμη ειδικού γιατρού ή διατροφολόγου.

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΜΙΛΦΕΙΓ SWEET & BALANCE-07

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την σειρά Sweet & Balance Γιώτης μπορείτε να βρείτε στο www.sweetandbalance.gr

ρώτα τον ειδικό

Envisioned by Darkpony Darkpony